Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος: Εικόνες που προβληματίζουν στη θάλασσα που λάτρεψαν η Μαριάννα Λάτση και η Μόνικα Μπελούτσι – video

Μύκονος: Εικόνες που προβληματίζουν στη θάλασσα που λάτρεψαν η Μαριάννα Λάτση και η Μόνικα Μπελούτσι – video

Αυτά τα σμαραγδένια νερά απέχουν λίγα μόνο μίλια από την Μύκονο. Έχουν κολυμπήσει διάσημοι της διεθνούς και της εγχώριας showbiz…

Εθελοντική πρωτοβουλία για τον παράκτιο καθαρισμό των παραλιών στα Ρήνεια, αυτού του μαγευτικού νησιού με τα σμαραγδένια νερά που απέχει λίγα μόνο μίλια μακριά από την Μύκονο, πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαΐου.

Το ραντεβού δόθηκε στον προβλήτα του Ορνού όπου μια ομάδα από Μυκονιάτες με επικεφαλής τον Λευτέρη Σικινιώτη επιβιβάστηκαν σε 2 σκάφη και έβαλαν πλώρη για το όμορφο νησάκι, που στους όρμους του έχουν κολυμπήσει διάσημοι της διεθνούς και της εγχώριας showbiz, όπως η Μόνικα Μπελούτσι, η Σακίρα αλλά και η Μαριάννα Λάτση.

Με τα κατάλληλα εργαλεία οι εθελοντές περισυνέλεξαν κάθε είδους αντικείμενα μεταξύ των οποίων ομπρέλες θαλάσσης και ένα σάπιο ψυγείο! Στην δράση συμμετείχε ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος, οποίος άφησε πίσω τις δουλειές του στο νησί των Ανέμων, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για έναν τόπο που του έχει προσφέρει πολλές διεθνείς αποκλειστικότητες.

Μαζί και ο 6χρονος γιος του Πέτρου Νάζου, Ανδρέας, που έβαλε κι εκείνος το χεράκι του για τον καθορισμό των παραλιών. Ο σεβασμός προς το περιβάλλον, η ευαισθητοποίηση σε ζητήματα κοινής ωφέλειας, η οικολογική επαγρύπνηση, η κοινωνική ευθύνη και η εθελοντική προσφορά, αποτελούν έννοιες συνυφασμένες με τις αξίες και τα ιδανικά των κατοίκων της Μυκόνου. Έστω και λίγων…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις