Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μύκονος: Έκλεψε το ίδιο κατάστημα 10 φορές σε ένα μήνα – Ο δράστης πίσω από τις διαρρήξεις

Μύκονος: Έκλεψε το ίδιο κατάστημα 10 φορές σε ένα μήνα – Ο δράστης πίσω από τις διαρρήξεις

Η Μύκονος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία επιχειρηματία. Οι κλοπές και οι διαρρήξεις στο κατάστημά του, ήταν επαναλαμαβνόμενες. Οι κάμερες ασφαλείας έλυσαν τον γρίφο…

Η Μύκονος συζητάει τις αποκαλύψεις μετά την καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος με τρόφιμα και ποτά στην αστυνομία. Η εξέταση υλικού από τις κάμερες ασφαλείας οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράστη. Του 31χρονου που έκανε 10 κλοπές και διαρρήξεις στην επιχείρηση μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Συνολικά απέσπασε προϊόντα αξίας 5.000 ευρώ και σε όλες τις περιπτώσεις κατάφερε να διαφύγει.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης ήταν εγγεγραμμένος στον ΕΚΑΝΑ με απόφαση για απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Κατάφερε να μπει παράνομα στην Ελλάδα πριν από ένα δίμηνο και έφτασε στη Μύκονο. Εκεί έβαλε στο στόχαστρο το κατάστημα του 33χρονου επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Πάνω του είχε ποσότητα ναρκωτικών και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Φέρεται να ομολόγησε τις κλοπές που είχε διαπράξει. Οι εικόνες άλλωστε από τα βίντεο που είχαν και επεξεργάζονταν οι αστυνομικοί, δεν του άφηναν πολλά περιθώρια.

Όπως είπε ο επιχειρηματίας η τελευταία διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Μαϊου του 2023. Βρήκε για ακόμα μια φορά τα ράφια του καταστήματος άνω – κάτω και διαπίστωσε ότι έλειπαν προϊόντα.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν ο 31χρονος είχε συνεργούς και αν εμπλέκεται και σε άλλα ανάλογα χτυπήματα στο νησί της Μυκόνου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις