Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μύκονος: Εμφανίστηκε έτσι στην Ψαρρού και τους κούφανε – Έδειξε το πρόσωπο που όλοι ήθελαν να δουν [pics]

Μύκονος: Εμφανίστηκε έτσι στην Ψαρρού και τους κούφανε – Έδειξε το πρόσωπο που όλοι ήθελαν να δουν [pics]

Η Μύκονος κρύβει και φέτος εικόνες που προκαλούν πολλές συζητήσεις στην Ψαρρού και όχι μόνο. Κάτω από το τεράστιο ψάθινο καπέλο η εικόνα που όλοι είχαν την περιέργεια να δουν…

Η Μύκονος κρύβει και φέτος εικόνες που προκαλούν πολλές συζητήσεις στην Ψαρρού και όχι μόνο. Αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που εμφανίστηκε στη διάσημη παραλία όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες και προκάλεσε απορίες.

Μήπως είναι κάποιος διάσημος που θέλει να κρυφτεί από τους παπαράτσι; Μήπως τόσο που κοστίζουν οι ομπρέλες κάποιος λουόμενος την έφερε από το σπίτι του; Μήπως είναι ο Λάκης Γαβαλάς που για άλλη μια φορά θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα με την εκκεντρική του εμφάνιση;

Τελικά το μυστήριο αποκαλύφθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν κάτω από το τεράστιο ψάθινο καπέλο αποκαλύφθηκε το πρόσωπο μιας γυναίκας που το φορούσε για να προστατευτεί από τον ήλιο και τον άνεμο. Δεν ξέρουμε αν το έκανε επίτηδες, πάντως έγινε το πρόσωπο της παραλίας και όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί της…

Μύκονος: Το τεράστιο ψάθινο καπέλο στην Ψαρρού

ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv
ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv
ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv

Το γεύμα που έγινε θέμα συζήτησης στη Μύκονο

Η Μύκονος έχει γεμίσει από επώνυμους τουρίστες και οι ιστορίες τους διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά την φαντασμαγορική βραδιά των εγκαινίων του εμπορικου Village Nammos, τα διαφημα μοντέλα Gigi Hadid και Emily Ratajkowski αφού έκλεψαν τις εντυπώσεις με την επληκτικη τους παρουσία, εντυπωσίασαν και την επόμενη μέρα στην βόλτα τους με το σκάφος!

Οι διάσημες καλλονές αποδέχθηκαν πρόσκληση και πήγαν σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στον Καλαφάτη. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα κατανάλωσε 8 κιλά ψάρι και 4 αστακούς πίνοντας φυσικά άφθονη σαμπάνια! Ο λογαριασμός σταμάτησε στα 3.500 ευρώ!

Τα κορίτσια μεταξύ άλλων, απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα και ήταν φανερά ευδιάθετες! Μάλιστα,καθώς έμπαιναν σιγά-σιγά σε ωραίο mood, ζήτησαν από τον dj να βάλει εμπορικά και ξεσηκωτικά τραγούδια για να χορέψουν! Εκείνος τους είπε πολύ ευγενικά ότι δεν μπορεί να βάλει κάτι δυνατό γιατί υπάρχει κόσμος που απολαμβάνει το φαγητό του και δεν είναι κομψό από μέρους του.

Εκεινες σεβάστηκαν την κατάσταση και ζήτησαν ευγενικά συγγνώμη! Έτσι μετά το δίωρο μεσημεριανό τους γεύμα, χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν όλο το προσωπικό και σάλπαραν με το φουσκωτό σε άλλες παραλίες!

Τα διάσημα μοντέλα μέσα στο σκάφος

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις