Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μύκονος: Ένας Batman για την τήρηση των μέτρων του lockdown – Απίθανες εικόνες στα Ματογιάννια

Μύκονος: Ένας Batman για την τήρηση των μέτρων του lockdown – Απίθανες εικόνες στα Ματογιάννια

Η Μύκονος βρίσκεται σε καθεστώς lockdown και οι τουρίστες που παραμένουν στο νησί προσπαθούν να μην χάσουν το κέφι τους. Ορισμένα στιγμιότυπα προκάλεσαν και χθες το βράδυ χαμόγελα…

Στην Μύκονο εκτός από τους αστυνομικούς περιπολίες για την τήρηση των νέων μέτρων κάνει τώρα και ο… Batman με πατίνι! Το νησί ζει ένα χάος τις τελευταίες ώρες μετά την απόφαση της κυβέρνησης για lockdown και η βοήθεια ενός σούπερ ήρωα είναι επιβεβλημένη!

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άντρα να έχει ντυθεί Batman και να τριγυρνάει στα σοκάκια της Μυκόνου έχει γίνει viral! Είναι από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός, που φοράει μάσκα! Σε κάθε περίπτωση ο νεαρός κατάφερε να πετύχει το στόχο του, που προφανώς ήταν να γίνει θέμα συζήτησης. Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv

Πάντως οι αντιδράσεις στο σύνολο των καταστηματαρχών του νησιού είναι μεγάλες. Οι σκληρές αποφάσεις στη Μύκονο δημιουργούν ανησυχία σε επιχειρηματίες που φοβούνται ότι θα χαθεί το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι κάτι παραπάνω από αρνητικό και αυτό αποτυπώνεται μέσα σε δηλώσεις και εικόνες. Η κίνηση στα καταστήματα έχει μειωθεί τις ώρες που είναι ανοιχτά και στο μυαλό όλων βρίσκονται μαύρες σκέψεις. Για το επόμενο διάστημα, μέχρι και το τέλος του φετινού καλοκαιριού.

Click4more: Μύκονος: «Μusica musica» – Οι Ιταλίδες καλλονές έδωσαν τα ρέστα τους σε beach bar παρά το lockdown

Οι πληροφορίες που φτάνουν για ακυρώσεις είναι ένα από τα κεντρικά θέματα στις συζητήσεις παραγόντων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό. «Πάνω που η Μύκονος έδειχνε να βρίσκει τους βηματισμούς της, ήρθε το lockdown και μας έδωσε τη χαριστική βολή» έλεγαν ιδιοκτήτες καταστημάτων και ξενοδοχείων.

Στους έρημους μεταμεσονύκτιους δρόμους στα Ματογιάννια, τουρίστες που πλήρωσαν για να φτάσουν στο Κυκλαδίτικο νησί και πλέον δηλώνουν απογοητευμένοι. «Ήρθαμε για να διασκεδάσουμε και μάθαμε για τις απαγορεύσεις» έλεγαν ορισμένοι. Κάποιοι ψάχνουν τρόπο για να φύγουν. Άλλοι δηλώνουν φοβισμένοι και ρωτούν για τη διασπορά του κορονοϊού στο νησί. Τίποτα στη Μύκονο δεν είναι ίδιο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις