Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος – Gumball 3.000: Το επικό πάρτι στο Nammos – Οι καλλονές και ο πόλεμος της σαμπάνιας – video

Μύκονος – Gumball 3.000: Το επικό πάρτι στο Nammos – Οι καλλονές και ο πόλεμος της σαμπάνιας – video

Λίγοι αγώνες με supercars παγκοσμίως μπορούν να ανταγωνιστούν το Gumball 3000. Στο ετήσιο ράλλυ που διεξαγέται εδώ και χρόνια στην Ευρώπη συμμετέχουν μερικά από τα γρηγορότερα και ακριβότερα αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούν διασημότητες, VIPs και εκατομμυριούχοι…

Φετινή αφετηρία είναι η Μύκονος για τα τετράτροχα θηρία, τα οποία θα τερματίσουν στις 15 Ιουνίου στην Ίμπιζα. Στο πλαίσιο της έναρξης του Gumball δόθηκε στο Nammos ένα μεγάλο πάρτυ.

Στην παραλία της Ψαρρούς είχε στηθεί ένα τεράστιο stage με γνωστούς dj’s να αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία και να ξεσηκώνουν το κοινό με τις μουσικές τους, ενώ ανοίχτηκαν εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες σαμπάνιες.

Πανέμορφες γυναικάρες, επιχειρηματίες και πιλότοι ήταν στην λίστα καλεσμένων, η οποία περιελάμβανε και το χυμώδες μοντέλο Lexy Stevens, που έκλεψε την παράσταση. Δείτε όσα έγιναν στο πάρτυ στην Ψαρρού στο αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live TV.

Αυτή είναι η 21η φορά που διοργανώνεται το ράλλυ το οποίο συγκεντρώνει συμμετοχές από όλον τον κόσμο και οχήματα τα οποία πολύ δύσκολα θα δεις δίπλα σου σε κάποιο φανάρι.

Το Mykonos Live TV στήθηκε μαζί με τα πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ τους Ferrari, Lamborghini, Lotus, Porsche, Jaguar και Maserati, στην αφετηρία του ράλλυ και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα. Την παράσταση έκλεψε ο ιδιοκτήτης μιας πράσινης Ferrari που φορούσε ασορτί φόρμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις