Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Η Rolls Royce των 300.000 ευρώ που μεταφέρει VIP πελάτες και μαγνητίζει τα βλέμματα

Μύκονος: Η Rolls Royce των 300.000 ευρώ που μεταφέρει VIP πελάτες και μαγνητίζει τα βλέμματα

Γύρισε όλα τα βλέμματα η Rolls Royce που έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους της Μυκόνου, και κοστίζει… πάνω από 300.000 ευρώ!

Η πανάκριβη λιμουζίνα, που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων πάνω σε ρόδες, ανήκει στην εταιρεία Florios Real Estate του μεσίτη Φλώριου Ασημομύτη και διατίθεται για την μεταφορά των VIP τουριστών που επιλέγουν για την διαμονή τους στην Μύκονο μια από τις πολυτελείς βίλες που κατασκευάζουν ο κ. Ασημομύτης και οι συνεργάτες του. Πρόκειται για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, εναρμονισμένες στην αρχιτεκτονική του νησιού. Όπως εξηγεί ο ίδιος ο κ. Ασημομύτης ”βασική μας δουλειά είναι οι αγοραπωλησίες ακινήτων και οι ενοικιάσεις των καλύτερων βιλλών, γι’ αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε το καλύτερο σέρβις.

Δεν γίνεται σε ένα σπίτι που πωλείται αντί 10-15 εκατομμυρίων ή ενοικιάζεται προς 10.000 ευρώ την βραδιά να μεταφέρεις τον πελάτη με ένα απλό αυτοκίνητο. Πρέπει οι υπηρεσίες μας να ανταπεξέρχονται στο ύψος των περιστάσεων και του μπάτζετ των πελατών.

Γι’ αυτό κοιτάμε να εξοπλίζουμε τον στόλο μας με οχήματα μοναδικά καθώς και με πολυτελή σκάφη σκίπερ”. Πράγματι, εκτός από την Rolls Royce στον στόλο της Florios Real Estate βρίσκονται επίσης δύο θηριώδη λευκά τζιπ Mercedes αξίας 180.000 ευρώ το καθένα, όπως και ένα πολυτελές ταχύπλοο το κόστος του οποίου άγγιξε τα 350.000 ευρώ. Χωρίς αμφιβολία, το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Florios Real Estate ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ικανοποιεί μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη και ενισχύει την παρουσία της Μυκόνου στον χάρτη των τοπ προορισμών του πλανήτη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις