Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Η πισίνα δεν ήταν όπως την περίμεναν! Οι καλλονές που θάμπωσαν μικρούς και μεγάλους (Βίντεο)

Μύκονος: Η πισίνα δεν ήταν όπως την περίμεναν! Οι καλλονές που θάμπωσαν μικρούς και μεγάλους (Βίντεο)

Η Μύκονος αισθάνεται πλέον το Φθινόπωρο. Το δύσκολο καλοκαίρι μένει όπως φαίνεται πίσω…

Η Τζούλια Νόβα και η φιλενάδα της, Νάιρα Αλεξόπουλου, κατοικοεδρεύουν στην Μύκονο τις τελευταίες μέρες και απολαμβάνουν τις ανέσεις του ξενοδοχείου Mykonos Blanc, καλεσμένες του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Το μοντέλο και η τραγουδίστρια βρέθηκαν στην πισίνα του beach bar restaurant Pasaji στον Ορνό και προκάλεσαν… ζαλάδες με τα σούπερ σέξυ και αποκαλυπτικά μπικίνι τους. Όπως θα δείτε στα πλάνα, τα δύο κορίτσια δεν έχασαν την ευκαιρία για μερικές πόζες με φόντο το κυκλαδίτικο τοπίο ώστε να τροφοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους στο Instagram με νέο υλικό κάνοντας ευτυχισμένους τους followers τους.

Όπως φάνηκε πάντως η πισίνα ήταν κρύα και οι δύο φιλενάδες δεν τόλμησαν να βουτήξουν…

Στο νησί των Ανέμων, το εντυπωσιακό μοντέλο και η παρέα της νοίκιασαν ένα σκάφος πριν από λίγες μέρες  και έβαλαν πλώρη για την νήσο Ρήνεια που φημίζεται για τα εξωτικά νερά της.

Εκεί η Τζούλια ξεδίπλωσε το ταλέντο της στις βουτιές και στα μακροβούτια και πρόσφερε στην κάμερα του Πέτρου Νάζου μερικά εντυπωσιακά υποβρύχια πλάνα. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Τζούλια ειναι πολύ ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια, έχοντας γυρίσει σελίδα στην ζωή της…

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις