Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Καθηγήτρια καταγγέλλει επιχειρηματία ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Μύκονος: Καθηγήτρια καταγγέλλει επιχειρηματία ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

Ανάστατη η Μύκονος από την καταγγελία που έκανε καθηγήτρια. Ο βιασμός της γυναίκας βρίσκεται υπό διερεύνηση, με τον επιχειρηματία να αρνείται τα πάντα…

Η Μύκονος περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας που αναμένεται να δείξει τι ακριβώς συνέβη. Η καθηγήτρια καταγγέλλει ότι ο βιασμός της σημειώθηκε όταν ο επιχειρηματίας που κατονομάζει τη νάρκωσε. Η ίδια πήγε σε αστυνομικό τμήμα και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών και αρνείται τα πάντα. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την εκπαιδευτικό χαρακτήρισε την υπόθεση συγκλονιστική και κάλεσε τις Αρχές να ρίξουν άπλετο φως στο μαρτύριο της πελάτισσάς του.

Νέα υπόθεση βιασμού έρχεται στη δημοσιότητα μετά την καταγγελία μιας 40χρονης καθηγήτριας σε βάρος ενός επιχειρηματία από τη Μύκονο. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από επιχειρηματία, ο οποίος τη νάρκωσε, όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», ο δικηγόρος της Γιώργος Κανιάρης.

«Απευθύνθηκε στις Αρχές την τρίτη ημέρα από το συμβάν. Μετά από δύο μήνες ήρθαμε σε επαφή» τόνισε ο κ. Κανιάρης. Όπως σημείωσε ο δικηγόρος «οι αστυνομικοί της είπαν αρχικά ότι φέρει απλά κάποιους μώλωπες.

Φάνηκε ότι το θεώρησαν ως ερωτική συνεύρεση», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «μία συγκλονιστική υπόθεση» καθώς με τον νέο νόμο του 2019 μπορεί να υπάρξει ποινή ακόμα και ισόβιας κάθειρξης.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας εξήγησε πως «ο εισαγγελέας έδωσε μία κατεπείγουσα παραγγελία με αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία που είχαν θαφτεί καλά τους προηγούμενους μήνες».

Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ανακριτή έχει διαταχθεί η προσωρινή κράτηση του ατόμου, καθώς η κοπέλα δεν ήταν εφικτό να είναι ο εαυτός της. «Δεν ήταν σε καλή κατάσταση, είχε παραισθήσεις», δήλωσε ο κ. Κανιάρης. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις