Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Κόλασε επί σκηνής η Ελένη Φουρέιρα – Ο αισθησιακός χορός που συζητήθηκε – video

Μύκονος: Κόλασε επί σκηνής η Ελένη Φουρέιρα – Ο αισθησιακός χορός που συζητήθηκε – video

Η Ελένη Φουρέιρα τα έδωσε όλα on stage και σείστηκε η Μύκονος. Ως γνωστόν, η ποπ σταρ δεν έχει κολλήματα και ταμπού…

Η Ελένη Φουρέιρα τα έδωσε όλα on stage και σείστηκε η Μύκονος. Η βασίλισσα της φετινής Eurovision με λεοπάρ look τραγούδησε στο Xlsior Gay Festival κάνοντας τους θαυμαστές της να παραληρούν με τα σέξυ λικνίσματα και την τρομερή σκηνική της παρουσία.

Ως γνωστόν, η ποπ σταρ δεν έχει κολλήματα και ταμπού. Όταν λοιπόν οι αρμόδιοι του φεστιβάλ της έκαναν την πρόταση να εμφανιστεί στο Χlsior, την αποδέχτηκε με χαρά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έστησε το δικό της πάρτυ στην Ελιά, όπου πραγματοποιήθηκε το live. Η Ελένη άλλωστε ξέρει καλά πώς να ανεβάζει την αδρεναλίνη. Και την ανέβασε για ακόμη μια φορά.

Ειδικά ο αισθησιακός χορός της όταν ερμήνευε το τραγούδι Camila Cabello, Havana, προκάλεσε…κόλαση! Στο τέλος της συναυλίας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους της το ζήτησαν, ενώ χαιρέτησε και την κάμερα. Να πούμε ότι τo φεστιβάλ, που πραγματοποιείται από το 2009 στο νησί των Ανέμων και συγκεντρώνει χιλιάδες άτομα από κάθε γωνιά του κόσμου, περιλαμβάνει από μουσική, τρελά shows μέχρι και προτάσεις για… gay holidays.

Φέτος, διαρκεί οκτώ ημέρες, καθώς σήκωσε αυλαία στις 22 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 29 του μήνα. Προσκεκλημένοι, εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, είναι και διεθνούς φήμης DJ. Οι υπεύθυνοι ήθελαν να διοργανώσουν μια αξέχαστη εμπειρία και γι’ αυτό του έδωσαν τον τίτλο «Xlsior» (excelsior), που σημαίνει υψηλότερο ή -σε ελεύθερη απόδοση- μεγαλειώδες.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις