Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μύκονος: Άνοιξε την κίτρινη βεντάλια και έγινε χαμός – Η καλλονή που έκλεψε την παράσταση από τον Λάκη Γαβαλά [vid]

Μύκονος: Άνοιξε την κίτρινη βεντάλια και έγινε χαμός – Η καλλονή που έκλεψε την παράσταση από τον Λάκη Γαβαλά [vid]

Η Μύκονος στο ρυθμό των celebrities και όχι μόνο όπως δείχνουν οι εικόνες. Οι κίτρινες βεντάλιες που μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων, ήταν μόνο η αρχή…

Η Μύκονος στο ρυθμό των celebrities. Ντιν και Νταν σημαίνει… διασκέδαση! Οι διάσημοι σχεδιαστές του οίκου μόδας Dsquared αγαπούν την Μύκονο και όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο, έβαλαν τη σφραγίδα τους σε μια ακόμη βραδιά κεφιού στο νησί των Ανέμων.

Το ξέφρενο γλέντι του διδύμου πραγματοποιήθηκε στο κλαμπ Cinderella, όπου έδωσαν ρεσιτάλ χορού κρατώντας κίτρινες βεντάλιες! Ανάμεσα σε εκείνους που γλέντησαν με τα δύο αδέλφια από τον Καναδά ήταν ο γνωστός κοσμηματοπώλης Γρηγόρης Γκόφας που στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες των δίδυμων designers αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος κάνει pr στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Η κάμερα βρέθηκε στον τόπο του… γλεντιού και η πάντα κεφάτη ρεπόρτερ Ελίζαμπεθ Ελετσί ρώτησε τους Ντιν και Νταν τι σημαίνει για εκείνους η Μύκονος, ενώ συνομίλησε και με τον one and only Mr Lak!

Κάνουν διακοπές και ανεβάζουν το θερμόμετρο

Η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski συνεχίζουν να απολαμβάνουν την παραμονή τους στην αγαπημένη τους Μύκονο. Η κάμερα του Mykonos Live TV «συνέλαβε» τις δύο σύγχρονες δόξες του μόντελινγκ να κάνουν βόλτα με ιδιωτικό σκάφος που τις μετέφερε από την κοσμική Ψαρρού στην παραλία του Καλαφάτη.

Όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά πλάνα, η Emily, φορώντας ολόσωμο μαγιώ που άφηνε… εκτεθειμένο μεγάλο μέρος του σώματός της και η Gigi Hadid με λευκό t-shirt και τζιν σορτσάκι πήραν «καυτές» πόζες με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου και λίγο έλειψε να προκαλέσουν πολλαπλές… εκρήξεις στο κυκλαδίτικο νησί.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις