Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Ο ονειρικός γάμος του Γιώργου Μπούση – Η κούκλα νύφη και οι εικόνες χλιδής στη δεξίωση

Μύκονος: Ο ονειρικός γάμος του Γιώργου Μπούση – Η κούκλα νύφη και οι εικόνες χλιδής στη δεξίωση

Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξαν και ο γάμος τους, ήταν ακριβώς όπως τον είχαν σχεδιάσει. Ο Γιώργος Μπούσης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Αναστασία Παντελίδη…

Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους του φετινού καλοκαιριού έγινε προχθές στην Μύκονο. Ο ομογενής επιχειρηματίας Γιώργος Μπούσης, ο οποίος έχει διακριθεί για το ταλέντο του στην τεχνολογία και το όνομά του φιγουράρει στο «Forbes», στη λίστα «30 under 30», για την επιχείρηση Raise που ίδρυσε, παντρεύτηκε την Ελληνοαμερικανίδα καλλονή Αναστασία Παντελίδη, η οποία ασχολείται με την πώληση πολυτελών ρολογιών έχοντας δημιουργήσει μαζί με την αδελφή της Καλλιόπη την Chroma Vintage.

Το ζευγάρι ζει στο Σικάγο, αλλά λατρεύει την Ελλάδα και επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο νησί των Ανέμων. Η νύφη που έλαμπε από ευτυχία έφτασε στο πανέμορφο εκκλησάκι στην παραλία Αγράρι συνοδεία συγγενών και φίλων υπό τους ήχους ενός λαούτου και ενός βιολιού που έπαιζαν το παραδοσιακό τραγούδι «Σήμερα Γάμος Γίνεται».

Μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλιο γλέντι με 250 περίπου καλεσμένους. Δύο μεγάλα stages -ένα στρογγυλό πάνω στην παραλία και ένα μέσα σε κήπο- φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και φωτορρυθμικά, εντυπωσιακοί στολισμοί, εκλεκτά φαγητά και ποτά συνέθεσαν το σκηνικό της δεξίωσης.

Το event που πέρασε στην ιστορία λόγω του κεφιού (ξημέρωσε κι ακόμα ο κόσμος διασκέδαζε!) είχε ξεκινήσει λίγες μέρες νωρίτερα με δύο pre wedding πάρτυ που έγιναν στο Sea Satin και στο Alemagou αντιστοίχως. Να σημειώσουμε ότι ο γαμπρός ήταν ανάμεσα στους τέσσερις νονούς σε βάπτιση στην Βουλιαγμένη πριν από περίπου δέκα ημέρες, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις εξαιτίας των γκέι γονιών Ευάγγελου Μπούση, αδελφού του Γιώργου, και Πίτερ Ντούντα. Δείτε τις εικόνες του mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις