Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μύκονος: Οι διακοπές της Heidi Klum – Ο νέος έρωτας της ζωής της [vid]

ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv
ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv

Ο αρχάγγελος της Victoria’s Secret, Heidi Klum, με το αμόρε της στην Μύκονο! H Heidi Klum, η γερμανικής καταγωγής καλλονή, που υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μόντέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret…

βρίσκεται στην Μύκονο για διακοπές μαζί με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, Vito Schnabel. To ζευγάρι εντοπίστηκε από την κάμερα  μέσα σε φουσκωτό σκάφος που το μετέφερε στην παραλία της Αγίας Άννας, όπου αποβιβάστηκε για να γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν δεν φαίνεται να αποτελούν πρόβλημα για εκείνους, καθώς δείχνουν απόλυτα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι. Η Klum, που είναι μητέρα 4 παιδιών, άρχισε να βγαίνει με τον γιο του καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Julian Schabel, Vito πριν από σχεδόν τρία χρόνια, λίγο καιρό δηλαδή αφότου χώρισε από τον σωματοφύλακά της Martin Kirsten.

Το χρονικό διάστημα που είναι μαζί φροντίζουν να περνούν χρόνο μόνοι, προγραμματίζοντας αποδράσεις στο εξωτερικό. Πριν από μερικές εβδομάδες το ζευγάρι είχε επισκεφτεί την Κόστα Ρίκα. Ο Scnabel έχει «παράδοση» στις εκπροσώπους της showbiz, καθώς κατά το παρελθόν είχε σχέση με την Demi Moore και με την συνάδελφο της Klum, Elle MacPherson.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε