Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μύκονος: Οι κούκλες της ασφάλτου και των πλουσίων – Το ραντεβού που έγινε θέμα συζήτησης – video

Μύκονος: Οι κούκλες της ασφάλτου και των πλουσίων – Το ραντεβού που έγινε θέμα συζήτησης – video

Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος απασχολεί το διεθνές τζετ σετ και επιβεβαιώνει πως συγκαταλέγεται στους τοπ προορισμούς του πλανήτη. Αυτή τη φορά το ραντεβού είναι διαφορετικό…

Με Ferrari, Lamborghini, Maserati, Lotus, Porsche, Jaguar και πολλά ακόμη γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα θα γεμίσει το καλοκαίρι η Μύκονος. Αιτία το Gumball 3.000, γνωστό και ως ράλλυ του διεθνές τζετ σετ, καθώς σε αυτό συμμετέχουν αστέρες του Χόλλυγουντ, κροίσοι, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και celebrities από όλον τον κόσμο!

H εκκίνηση του διεθνούς αυτού αγώνα που περιλαμβάνει διαδρομές συνολικού μήκους 3.000 μιλίων και διοργανώνεται για 21η χρονιά, θα δωθεί στις 7 Ιουνίου στο νησί των Ανέμων. Το μεγάλο κονβόι των ονειρεμένων supercars θα περάσει από Θεσσαλονίκη, Μαυροβούνιο, Βενετία, Μονακό και Βαρκελώνη για να καταλήξει στις 15 Ιουνίου στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που το ράλλυ διεξάγεται στην Μύκονο και η πρώτη που έχει ως αφετηρία το νησί των Ανέμων, με την εκκίνηση να αναμένεται πανηγυρική.

Αξέχαστο θα μείνει το πάρτυ που διοργανώθηκε στην Ψαρρού τον Ιούλιο του 2017 με αφορμή τον τερματισμό του 19ου Gumball 3000. Κουκλάρες, σαμπάνιες, διάσημοι djs και η εκκεντρική Lindsay Lohan να λικνίζεται στα decks συνέθεσαν το σκηνικό ενός event που μνημονεύεται από πολλούς μέχρι σήμερα!

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις