Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Οι μπαταρίες φορτίστηκαν – Σε ρυθμούς καλοκαιριού το διάσημο Super Paradise – video

Μύκονος: Οι μπαταρίες φορτίστηκαν – Σε ρυθμούς καλοκαιριού το διάσημο Super Paradise – video
Εικόνα από youtube

Η Μύκονος ετοιμάζεται πυρετωδώς για το φετινό καλοκαίρι, με τις πρώτες αφίξεις τουριστών να έχουν ξεκινήσει…

To Super Paradise στην Μύκονο αφού φόρτισε τις μπαταρίες του τον χειμώνα, ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι με ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για non-stop πάρτυ.

Το δυναμικό team του διάσημου beach bar υπόσχεται άλλη μια συναρπαστική σαιζόν γεμάτη με τα καλύτερα hits, με καυτές χορεύτριες και με σπέσιαλ καλεσμένους δείχνοντας τον δρόμο για τον απολύτο day and night προορισμό στο νησί των Ανέμων!

Πριν το επισκεφτείτε και αφεθείτε στον ρυθμό του, δείτε τι θα γίνει και φέτος στο Super Paradise, που ανοίγει τις πύλες του στις 26 Απριλίου…

Η Μύκονος θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στο… επίκεντρο τους ενδιαφέροντος, καθώς αποτελεί έναν μοναδικό πόλο έλξης celebrities από όλο τον κόσμο, ενώ προσφέρει και απίστευτες… εμπειρίες διασκέδασης.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Tropicana στην Μύκονο ετοιμάζεται πυρετωδώς για να το υποδεχτεί. Το θρυλικό beach bar βάζει μπροστά τις μηχανές της διασκέδασης την Κυριακή 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, η ημερήσια διάταξη στο Tropicana έχει ως εξής: καυτά κορμιά, δυνατά beats, κεφάτη ατμόσφαιρα και τον ένα και μοναδικό Ιταλό Σάσα, που ξεσηκώνει τα πλήθη με τα χορευτικά του show!

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις