Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Στα 37 της χρόνια συνεχίζει να βάζει κάτω 20άρες – Δισεκατομμυριούχος με επώνυμο συνώνυμο του πλούτου – video

Μύκονος: Στα 37 της χρόνια συνεχίζει να βάζει κάτω 20άρες – Δισεκατομμυριούχος με επώνυμο συνώνυμο του πλούτου – video

Απλή, ευγενική και χαμογελαστή συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα. Το επώνυμό της ήταν πασίγνωστο σε όλους…

Άφησε για λίγες μέρες το παραδεισένιο κτήμα της στην Φλόριντα και ταξίδεψε στo νησί των Ανέμων για να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές του. Ο λόγος για την καλλονή Ariana Rockefeller, απόγονο της γνωστής αμερικανικής επιχειρηματικής οικογένειας.

Η 37χρονη Αμερικανίδα, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να διασκεδάζει στο πάρτυ για τα 10 χρόνια λειτουργίας του διάσημου cocktail & champagne bar Queen στα Ματογιάννια.

Απλή, ευγενική και χαμογελαστή συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με τον επιχειρηματία και PR-ίστα Λάκη Γαβαλά και την Σούλα Λιάκου του Cavo Tagoo.

Η Ariana Rockefeller έχει την φιλανθρωπία και την αγάπη για την τέχνη στο DNA της. Είναι δισέγγονη του John D. Rockefeller του νεότερου και της Abby Aldrich Rockefeller, η οποία βοήθησε στην δημιουργία του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Μεγαλώνοντας σε ένα άκρως καλλιτεχνικό περιβάλλον, δεν μπορούσε παρά να κληρονομήσει από τους δικούς της την λατρεία τους για την τέχνη.

Πριν ανακαλύψει την αγάπη για τον κόσμο της μόδας, η Ariana, η οποία ασχολείται παράλληλα με διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, είχε σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και εικαστικές τέχνες στο πανεπιστήμιο Columbia.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις