Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Στολισμός… υπερπαραγωγή σε σούπερ μάρκετ του νησιού – Πέρασαν σε άλλο επίπεδο (video)

Μύκονος: Στολισμός… υπερπαραγωγή σε σούπερ μάρκετ του νησιού – Πέρασαν σε άλλο επίπεδο (video)

Το Πάσχα πλησιάζει και τα καταστήματα κινούνται σε εορταστικούς ρυθμούς. Το σούπερ μάρκετ Flora, η πιο trendy υπεραγορά όχι μόνο της Μυκόνου, αφού οι πελάτες κάνουν τα ψώνια τους χορεύοντας στον ρυθμό των επιλογών του resident dj και παρακολουθώντας Fashion TV από γιγαντοοθόνες, δημιούργησε την απόλυτη πασχαλινή διακόσμηση στους χώρους του.

Πρωταγωνιστής στον γιορτινό στολισμό-υπερπαραγωγή δεν είναι άλλος από τις σοκολατένιες λιχουδιές. Την παράσταση κλέβουν τα γιγάντια αυγά βάρους 3 κιλών με 3 στρώσεις σοκολάτας που έγιναν ειδική παραγγελία στην εταιρεία La Molina και έρχονται από την Ιταλία σε συσκευασίες διακοσμημένες με εξωτικά μοτίβα.

Εντύπωση προκαλούν τα λαγουδάκια απο χειροποίητη σοκολάτα που είναι τοποθετημένα μέσα σε χρωματιστά πλέξιγκλας, μια ιδέα του ιδιοκτήτη των σούπερ μάρκετ Flora κου Tασου Κονταράτου. Δεν λείπουν οι σοκολάτες με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana και της Ιταλίδας fashion blogger Chiara Ferragni.

Τυλιγμένες σε υπέροχα διακοσμημένες συσκευασίες συνδυάζουν στυλ και γεύση και εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τον πασχαλινό στολισμό-υπερπαραγωγή του σούπερ μάρκετ Flora στο νησί των Ανέμων, δείτε το βίντεο του Πέτρου Νάζου και του Mykonos Live TV…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις