Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Τα πάρτι άναψαν φωτιές – Δείτε γιατί έγιναν έξω φρενών ντόπιοι αλλά και τουρίστες στο Καλό Λιβάδι

βιασμός Θεσσαλονίκη πάρτυ

Η Μύκονος συνεχίζει να ζει το «χρυσό» καλοκαίρι της, με δεκάδες χιλιάδες τουρίστες να παραμένουν στο νησί των Κυκλάδων. Τα πάρτι είναι διαδοχικά και πολλά προκαλούν αντιδράσεις…

Τα χέρια ψηλά σηκώνουν πλέον κάτοικοι και ξενοδόχοι στην Μύκονο καθώς τα μεταμεσονύκτια πάρτι με υπερβολικά ντεσιμπέλ σε ιδιωτικές βίλες, τα οποία διαταράσσουν την κοινή ησυχία συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ενδεικτικό της παραπάνω διαπίστωσης η διοργάνωση γνωστού φεστιβάλ στην περιοχή Καλό Λιβάδι, το οποίο προκαλεί θόρυβο και γενικότερη ρύπανση και αναγκάζει τους κατοίκους είτε να κλείνονται στα σπίτια τους, όπως λένε, σφραγίζοντας πόρτες και παράθυρα είτε να μετακομίζουν σε φίλους και συγγενείς σε άλλες περιοχές του νησιού προκειμένου να βρουν την ησυχία τους.

Τα ξενοδοχεία της περιοχής πρέπει εκτός της όλης κατάστασης να διαχειριστούν και τα παράπονα και την δυσαρέσκεια των πελατών τους που έκαναν την επιλογή ξενοδοχείου βάσει κριτηρίων ηρεμίας και χαλάρωσης.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos Live TV, το ρολόι δείχνει έξι τα ξημερώματα (του Σαββάτου) και το πάρτι με δυνατή μουσική και φωτορρυθμικά καλά κρατεί.

Άδειες δεν απαιτούνται από πουθενά, ώρες κοινής ησυχίας δεν τηρούνται και έλεγχοι από οποιαδήποτε επίσημη υπηρεσία δεν γίνονται με την πρόφαση της ιδιωτικότητας…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις