Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μύκονος: Της χάλασε τη φωτογραφία στην Ψαρρού – Επικό τρολάρισμα σε καλλονή [pic, vids]

Μύκονος: Της χάλασε τη φωτογραφία στην Ψαρρού – Επικό τρολάρισμα σε καλλονή [pic, vids]

Η εντυπωσιακή γυναίκα είχε πάρει την πόζα που ήθελε και άρχισε να χαμογελάει για τη φωτογραφία. Κάποιος όμως δεν την άφησε να το χαρεί…

Όταν την είδε να έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων ξαπλωμένη στην ακροθαλασσιά προκειμένου να την απαθανατίσει η φίλη της, αποφάσισε να δράσει. Ο λόγος για έναν Ιταλό που τρόλαρε μια γυναίκα στην Ψαρρού όχι με τρόπο που θα χαρακτήριζε κανείς κομψό αλλά σίγουρα πρωτότυπο και τολμηρό!

Καθώς η νεαρή γυναίκα καθόταν μπρούμυτα στα ρηχά της παραλίας και έπαιρνε διάφορες πόζες για το τέλειο ενσταντανέ, την πλησίασε και στηρίζοντας τα χέρια του στην άμμο, πόζαρε από πίσω της προσφέροντας το πιο ωραίο χαμόγελό του!

Πάντως, οι φήμες που ήθελαν κάποιους να φωνάζουν “σάτυρος, σάτυρος” βλέποντας τον Ιταλο σε αυτή την στάση και σε απόσταση αναπνοής από την κοπέλα, ελέγχονται ως ανακριβείς…

https://www.youtube.com/watch?v=Y7AE9x-zByM

Η εκρηκτική Ζοζεφίν Βέντελ και ο Κύπριος εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ συνεχίζουν τις διακοπές διαρκείας στο νησί των Ανέμων. Oι δύο νέοι δεν κρύβουν τον έρωτά τους και κάνουν δημόσιες εμφανίσεις στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου.

Η κάμερα τους εντόπισε για ακόμη μια φορά στην Ψαρρού όπου πήγαν να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα και το αγαπημένο τους σπορ που δεν είναι άλλο από το τζετ σκι. Η Ζοζεφίν με άψογη σιλουέτα και λουκ α λα baywatch, τουτέστιν κόκκινο ολόσωμο, μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα και έκανε τον Βασίλη να χαίρεται που την έχει!

https://www.youtube.com/watch?v=FxnbgjoUgO0

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις