Site icon NewsIT

Μύκονος: Το μικροσκοπικό μπικίνι της ξανθιάς καλλονής έβαλε… φωτιά στην παραλία – Δείτε το βίντεο!

21.07.2015 | 12:23
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

Το μικροσκοπικό της μπικίνι κόλασε τους λουόμενους και οι τέλειες αναλογίες της ανέβασαν επικίνδυνα την θερμοκρασία στις ξαπλώστρες...

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Μύκονο, ένα μήνα μετά τον χωρισμό του με την όμορφη Έβελυν Καζαντζόγλου. Η κάμερα εντόπισε τον πανελίστα της “Ελένης” όχι με τον σκύλο του που τον έχει πάρει μαζί του και τον πηγαίνει καθημερινά βόλτα, αλλα με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, η οποία είναι απλώς φίλη του.

Όπως και να έχει, η καυτή καλλονή που τον συνόδευε έβαλε φωτιά στην παραλία. Το μικροσκοπικό της μπικίνι κόλασε τους λουόμενους και οι τέλειες αναλογίες της ανέβασαν επικίνδυνα την θερμοκρασία στις ξαπλώστρες.

Αλλά και ο Δημήτρης δεν πήγε πίσω. Το γυμνασμένο κορμί του έκανε τα θηλυκά να παραληρούν στο πέρασμά του. Διαθέτει εντυπωσιακούς κοιλιακούς τους οποίους διατηρεί με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή. Ο ίδιος πάντως χαλαρός, αδιαφόρησε για τα αδιάκριτα βλέμματα και αφού απόλαυσε το μπάνιο του, κάθισε στην ξαπλώστρα και το έριξε στην κουβέντα με την φίλη του.


Πηγή: mykonoslivetv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version