Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Το πιο ακριβό πιάτο του φετινού καλοκαιριού! Δωδεκάποντη γόβα, φύλλα χρυσού και λογαριασμός που ζαλίζει

Μύκονος: Το πιο ακριβό πιάτο του φετινού καλοκαιριού! Δωδεκάποντη γόβα, φύλλα χρυσού και λογαριασμός που ζαλίζει

Γι’ακόμη μία φορά η Μύκονος βρίσκεται στο προσκήνιο για την ευρηματική κουζίνα της καθώς και τα πρωτοποριακά πιάτα που οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν στα εστιατόριά της.

Την τιμητική του έχει αυτήν τη φορά το DK Oyster όπου οι θαμώνες μπορούν να θαυμάσουν απο κοντά τον ορισμό του “Art of plating” σε σχήμα δωδεκάποντης γόβας από πορσελάνη να προσκαλεί γαλαζοαίματους και μη να γευθούν την πιο εξεζητημένη διάσταση της γαστρονομίας συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με τον αισθησιασμό.

Χρυσοί αστακοί, γαρίδες Carabinieros, χρυσά καβουροπόδαρα, αλλά και Τόμαχοκ μπριζόλες με φύλλα χρυσού και χαβιάρι Belluga μεταμορφώνουν την γαστρονομική απόλαυση σε αξέχαστη life-time experience αυστηρώς ακατάλληλη για τραπεζικούς λογαριασμούς κάτω των 6 ή 7 μηδενικών!

Για την απολαυστική εκκεντρικότητα του concept ευθύνεται το γνωστό enfant terrible της Μυκόνου Δημήτρης Καλαμαράς που διεκδικεί τον τίτλο του άξιου συνεχιστή των επιχειρηματιών της Μυκόνου που έκαναν το νησί συνώνυμο εκκεντρικότητας και κορυφαίο προορισμό του διεθνούς τζετ σετ.

Η φήμη πως μόνο το καλούπι για τις bespoke γόβες / πιάτα κόστισε €5.000 δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται καθώς, όπως είναι κοινό μυστικό στην Μύκονο, το ουσιώδες είναι η αξία και όχι η τιμή. Αυτό το καλοκαίρι έχει άρωμα γυναίκας και γεύση πολυτέλειας, στο DK Oyster της Μυκόνου…

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις