Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Βίντεο με τη γαλήνια όψη του νησιού πριν τις μαζικές αφίξεις τουριστών

Μύκονος: Βίντεο με τη γαλήνια όψη του νησιού πριν τις μαζικές αφίξεις τουριστών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Μύκονος ετοιμάζεται πυρετωδώς για το φετινό καλοκαίρι. Οι ντόπιοι ξέρουν πως το νησί τους είναι πανέμορφο όλες τις εποχές του χρόνου. Το παρακάτω βίντεο έρχεται να το πιστοποιήσει…

Η Μύκονος είναι «ποίημα» όλες τις εποχές του χρόνου. Αλλά την χειμερινή περίοδο έχει άλλες χάρες. Γαλήνια και ανεπιτήδευτη μαγεύει τους ντόπιους και τους λιγοστούς επισκέπτες της. Οι Μύλοι της Αλευκάντρας, η Μικρή Βενετία και η Παραπορτιανή ησυχάζουν από τις ορδές των τουριστών και μοιάζουν σαν να έχουν βγει από όνειρο.

Αυτή την ονειρεμένη ομορφιά θέλησε να αποτυπώσει στο βίντεο που δημιούργησε ο Μυκονιάτης δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος και δημοσιεύτηκε στο mykonoslive.tv.

Το λευκό των σπιτιών και το κόκκινο των μπαλκονιών που σμίγουν με γαλάζιο της θάλασσας. Με την πολύτιμη βοήθεια του σπεσιαλίστα των drone Βασίλη Φύκια το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Απολαύστε συναρπαστικές εναέριες εικόνες της Μυκόνου.

Οι πρώτες αφίξεις τουριστών έχουν ξεκινήσει και η Μύκονος αισιοδοξεί ότι μετά τη μέτρια, για ορισμένους περσινή χρονιά, φέτος οι αφίξεις θα είναι σημαντικά αυξημένες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις