Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος: Βούτηξε έτσι στην πισίνα και τους άφησε άφωνους – Οι γυναίκες που την κόντραραν [vids]

Μύκονος: Βούτηξε έτσι στην πισίνα και τους άφησε άφωνους – Οι γυναίκες που την κόντραραν [vids]

Έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Αυτή τη φορά όμως έδωσε κάτι παραπάνω…

Πρωταγωνίστρια, η γοητευτική Ελληνοπορτογαλίδα Κατερίνα Σικινιώτη που και φέτος απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Δεν είναι όμως μόνο η εξωτερική της εμφάνιση που την φέρνει στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Όσοι την γνωρίζουν προσωπικά μιλούν για ένα γλυκό και σεμνό πλάσμα με προσωπικότητα που σε συνδυασμό με την ομορφιά που του χάρισε ο Θεός το κάνουν ξεχωριστό. Η Μις Πορτογαλία 2013 πήγε να απολαύσει το μπάνιο της στην πισίνα του Kosmoplaz Resort Hotel στον Πλατύ Γυαλό.

Η πρώην εστεμμένη βούτηξε για να δροσιστεί και προκάλεσε κύματα θαυμασμού με τις τέλειες αναλογίες της. Μαζί της βουτιά στο νερό έκανε και ο Πέτρος Νάζος προκειμένου να απαθανατίσει το μεθυστικό κορμί της. Η Κατερίνα Σικινιώτη κολυμπάει σαν γοργόνα στο νερό και μαγεύει…

https://www.youtube.com/watch?v=d9_VJobyUWE

O… ιδιαίτερος απολογισμός του καλοκαιριού

Καλλίγραμμα κορίτσια με αποκαλυπτικά μπικίνι και διάθεση για διασκέδαση, αναστάτωσαν και φέτος τις κοσμικές παραλίες του νησιού των Ανέμων και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη! Οι πιο καυτές αιθέριες υπάρξεις με μαγιώ, που άφησαν λίγα στην φαντασία, ήταν εκεί.

Κάτω από τον ήλιο της Μυκόνου που ξεροψήνει τα θεϊκά, κολασμένα σώματα των γυναικών που προκαλούν και μόνο με την ύπαρξη τους και το αέρινο περπάτημά τους…

https://www.youtube.com/watch?v=MKuvvJNbed8

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις