Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μύκονος: Χαλαρώνουν και κλέβουν την παράσταση – Η εμφάνιση με περικεφαλαία Gucci που συζητήθηκε [vids]

Μύκονος: Χαλαρώνουν και κλέβουν την παράσταση – Η εμφάνιση με περικεφαλαία Gucci που συζητήθηκε [vids]

Η Μύκονος είναι και φέτος ο αγαπημένος προορισμός των διασήμων. Η βόλτα στα Ματογιάννια έκρυβε συναντήσεις…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Λάκης Γαβαλάς κέντρισαν τα βλέμματα για ακόμα μια φορά στη Μύκονο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ταξίδεψε ξανά μέχρι το αγαπημένο της νησί. Η γνωστή παρουσιάστρια τρέφει τεράστια αδυναμία στο νησί των Ανέμων και όποτε βρίσκει ευκαιρία το επισκέπτεται.

Η ρεπόρτερ Ελίζαμπεθ Ελέτσι την συνάντησε στα Ματογιάννια σε βραδινή έξοδό της με μια φίλη της. Η πρώην παίκτρια του Survivor, πιο όμορφη και λαμπερή από πότε, αλλά χωρίς μεγάλη διάθεση για κουβέντα, μίλησε για το πως τα περνάει και για το αν της έχει λείψει η τηλεοπτική παρουσίαση…

https://www.youtube.com/watch?v=N6VUHcycIA8

Ο αυθόρμητος και πάντα αληθινός Λάκης Γαβαλάς, φορώντας αστραφτερή ασημένια περικεφαλαία Gucci, γυαλιά ηλίου και κολιέ με δραχμές (!), ανακοινώνει την συνεργασία του με το κλαμπ Cinderella που αυτό το καλοκαίρι μετακομίζει από το Κολωνάκι στο νησί στην Ανέμων, στον χώρο του θρυλικού Pierro’s, ενώ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει και τηλεοπτικό comeback μέσα από την συχνότητα του Star Channel.

https://www.youtube.com/watch?v=o8x7RKaqQD8

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις