Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Ανήλικοι βίαζαν 16χρονο και κατέγραφαν τα πάντα!

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Φρίκη και μόνο φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του ομαδικού βιασμού ενός ανήλικου αγοριού από τέσσερις 17χρονους! Οι δράστες απείλησαν με λοστούς το θύμα τους και κατέγραψαν το βιασμό του με τα κινητά τους!

Οι λεπτομέρειες του ομαδικού βιασμού του 16χρονου αγοριού από το Πακιστάν έρχεται στο φως καθώς ανοίγουν τα κλειστά στόματα. Η φρίκη συντελέστηκε τα χαράματα της περασμένης Παρασκευής στο hot spot της Μόριας, στο χώρο όπου κρατούνται τα ανήλικα και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα!

Οι τέσσερις δράστες, τέσσερα 17χρονα αγόρια από το Πακιστάν επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποίησαν βία κατά του 16χρονου, τον οποίο απειλούσαν με σιδερένιους λοστούς, ενώ κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τον ομαδικό βιασμό του.

Τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκαν και αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας, μιας και αποδεικνύουν την αποτρόπαια πράξη τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, σε βάρος των τεσσάρων 17χρονων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν και απολογούνται στον ανακριτή, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου.

Ο 16χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, παρουσία παιδοψυχολόγου. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, νωρίς σήμερα το πρωί, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων, παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε