Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Νεκρός στη θάλασσα ο Αντώνης Πίκουλος – Η τραγική ειρωνεία πίσω από τις εικόνες [pics, video]

Μυτιλήνη: Νεκρός στη θάλασσα ο Αντώνης Πίκουλος – Η τραγική ειρωνεία πίσω από τις εικόνες [pics, video]

Ο Αντώνης Πίκουλος έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα. Μικροί και μεγάλοι παρακολουθούσαν τις εικόνες στη Μυτιλήνη, με κομμένη την ανάσα…

Νεκρός απεγκλωβίστηκε χθες (16-12-2018) μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος. Ο επιχειρηματίας, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου επιχείρησε χτες στις 15:30 περίπου να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του.

Για άγνωστους λόγος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα έπεσε στην θάλασσα, όπου και βυθίστηκε, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την άκρη της προβλήτας. Πολύ γρήγορα, έπεσαν στη θάλασσα δύο περαστικοί νεαροί χωρίς όμως οι προσπάθειές τους να έχουν αποτέλεσμα, αφού το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ένα τμήμα του είχε βυθιστεί στη λάσπη του πυθμένα, σε βάθος περίπου 7 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ο άτυχος Αντώνης Πίκουλος φορούσε την ζώνη του, στη θέση του οδηγού. Τελικά, περίπου στις 18.00 το απόγευμα και μετά από 2,5 ώρες αναμονής λόγο δυσκολίας εύρεσης δυτών, ανασύρθηκε το αυτοκίνητο, από το οποίο και απεγκλωβίστηκε νεκρός ο ναυτιλιακός πράκτορας. Τραγική ειρωνεία ότι το αυτοκίνητο του άτυχου 83χρονου, έπεσε ακριβώς απέναντι από το πρακτορείο που διατηρούσε.

Οι εικόνες από το σημείο στη Μυτιλήνη

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του 83χρονου που ενημερώθηκαν για την απώλεια του αγαπημένου τους Αντώνη και έσπευσαν στο σημείο. Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Πηγή: lesvospost.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις