Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Ομαδικός βιασμός 16χρονου από ανήλικους – Τον κρατούσαν και τον βίαζαν διαδοχικά!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συγκλονισμένο το νησί από τον ομαδικό βιασμό του ανήλικου παιδιού. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε το φρικτό έγκλημα. Ανοίγουν τα κλειστά στόματα…

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις ανήλικους ομοεθνείς του έπεσε στο hotspot της Μόριας, 16χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το γεγονός συνέβη το πρωί της περασμένης Κυριακής και το θύμα κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Στη συνέχεια, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί. Ακολούθησε η σύλληψη των τεσσάρων οι οποίοι σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εν τω μεταξύ, αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι νεαρός αστυνομικός, την περασμένη Παρασκευή , ενώ βρισκόταν μέσα σε κλούβα των ΜΑΤ. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μυτιλήνης «Νέα της Λέσβου», που αποκάλυψε το περιστατικό, ο νεαρός αστυφύλακας είχε έρθει πρόσφατα στη Μυτιλήνη προκειμένου να ενισχύσει τις αστυνομικές δυνάμεις στο hotspot της Μόριας. Επισήμως η αστυνομία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κάνει λόγο για ατύχημα αφού ο νεαρός καθάριζε το υπηρεσιακό του περίστροφο όταν αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να διαπεράσει η σφαίρα την αριστερή του κνήμη.

Μειωμένες οι ροές προσφύγων

Μειωμένες οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Το τελευταίο πενταήμερο, από το πρωί της περασμένης Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα Τετάρτη το πρωί, στα νησιά του ανατολικού Αγίου πέρασαν συνολικά 147 άτομα. Από αυτά 137 πέρασαν στη Λέσβο, ένας στη Χίο και εννέα στη Σάμο.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας βορείου Αιγαίου ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που είναι σήμερα εγκλωβισμένοι στη Λέσβο είναι 5.443, στη Χίο 3.701 και στη Σάμο 1.177. Συνολικά, ο αριθμός των εγκλωβισμένων στα νησιά του βορείου Αιγαίου προσφύγων και μεταναστών ανέρχεται στους 10.321.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε