Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Σοκ με νεκρό κοριτσάκι 5 ετών – Το πήγαν στο νοσοκομείο οι γονείς του και ξέσπασαν σε λυγμούς!

Μυτιλήνη

Τραγωδία στη Μυτιλήνη με νεκρό κοριτσάκι. Οι γονείς του παιδιού μίλησαν στους γιατρούς για τον Γολγοθά που λύγισε το παιδί τους…

Νεκρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο στη Μυτιλήνη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών της Μόριας, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, πρόσφυγας από τη Συρία. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του παιδιού ενώ αύριο Δευτέρα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το κοριτσάκι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και για αυτό οι γονείς του ταξίδευαν προς την Ευρώπη προκειμένου να νοσηλευθεί σε ένα καλό νοσοκομειακό ίδρυμα. Όπως επίσης έγινε γνωστό, το άτυχο πεντάχρονο κοριτσάκι με την οικογένεια του είχαν περάσει στη Λέσβο από τα απέναντι τουρκικά παράλια μόλις την περασμένη Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

Στοιχεία για τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες

Η Τουρκική Ακτοφυλακή ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ότι σε όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου επενέβη σε 66 περιστατικά και επαναπροώθησε στις τουρκικές ακτές 2.930 πρόσφυγες και μετανάστες που με πλαστικές βάρκες, στις οποίες επέβαιναν, δεν είχαν βγει από τα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις