Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νάξος: Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες ζευγάρι στο αεροδρόμιο

Νάξος: Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες ζευγάρι στο αεροδρόμιο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα ερωτικό βοήθημα που υπήρχε μέσα σε βαλίτσα, δημιούργησε αναστάτωση για λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο. Η Νάξος συζητάει τα όσα έγιναν…

Η Νάξος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες στο αεροδρόμιο του νησιού. Ένα ερωτικό βοήθημα που υπήρχε μέσα σε βαλίτσα, έβαλε στο μικροσκόπιο ζευγάρι ταξιδιωτών, με τους αστυνομικούς να τους ζητήσουν να ανοίξουν τις αποσκευές τους. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι ίδιοι είπαν από την πρώτη στιγμή την αλήθεια, όμως από τα μηχανήματα, οι αστυνομικοί έβλεπαν μόνο ένα ζευγάρι χειροπέδες. Τελικά το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε κανονικά για την Αθήνα.

Συναγερμός σήμανε για λίγα λεπτά, πριν από λίγες ημέρες, στο αεροδρόμιο της Νάξου. Ζευγάρι αλλοδαπών, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, πέρασε τις βαλίτσες του από το x-ray που βρίσκεται στην αίθουσα επιβίβασης.

Στον έλεγχο των αποσκευών, φάνηκε από τη βαλίτσα ζευγάρι με χειροπέδες, με αποτέλεσμα οι αλλοδαποί επισκέπτες όχι μόνο να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, αλλά και να ανοίξουν τη βαλίτσα, ενώπιων των αστυνομικών.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί μέσα στη βαλίτσα, ήταν ένα ερωτικό βοήθημα, με γούνινες χειροπέδες.

Αμέσως ο συναγερμός έληξε και το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και αναχώρησε από το νησί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις