Σάββατο, 13 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Νάξος: Μηνύσεις μετά από άγριο ξύλο σε σχολείο ανάμεσα σε μαθητές

Νάξος: Μηνύσεις μετά από άγριο ξύλο σε σχολείο ανάμεσα σε μαθητές

Η Νάξος στο επίκεντρο για την επίθεση που δέχτηκε 13χρονος μαθητής από δύο συμμαθητές του, μέσα στο σχολείο. Μηνύσεις μετά το επεισόδιο…

Η Νάξος για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο με αφορμή ένα θλιβερό επεισόδιο σε σχολείο. Ανήλικοι μαθητές πλακώθηκαν στο ξύλο σε διάλειμμα και ο ένας τραυματίστηκε. Οι εκπαιδευτικοί δεν ήταν μπροστά την ώρα του ξυλοδαρμού. Οι γονείς του τραυματία κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των δύο ανήλικων δραστών και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία τόσο των ίδιων όσο και των γονέων τους. Μήνυση κατέθεσαν και οι γονείς ενός εκ των δραστών, γιατί όπως υποστηρίζουν το παιδί τους προκλήθηκε.

Όλα έγιναν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στο Γυμνάσιο Τραγαίας στη Νάξο, όταν δύο μαθητές ηλικίας 13 και 15 ετών, ξεκίνησαν έντονη λογομαχία, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη ακόμη ένας μαθητής, επίσης 15 ετών.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το περιστατικό δεν σταμάτησε στην έντονη λογομαχία, με τον έναν 15χρονο να αρχίζει να χτυπάει με γροθιές τον 13χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Λίγη ώρα αργότερα ο πατέρας του 13χρονου, μαζί με τον γιο του πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Φιλωτίου, προκειμένου να υποβληθεί μήνυση κατά των δύο ανήλικων συμμαθητών του για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη, όπως επίσης και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μήνυση υπέβαλε και ο ένας από τους δύο 15χρονους μαζί με τον πατέρα του σε βάρος του 13χρονου για εξύβριση και απειλή, αλλά και σε βάρος του γονέα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ένα ακόμη περιστατικό βίας στο νησί της Νάξου, που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους γονείς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις