Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νάξος: Ο καπετάνιος του Blue Star Delos απέδειξε και πάλι πως είναι για τα δύσκολα – Δείτε τις εικόνες

Νάξος: Ο καπετάνιος του Blue Star Delos απέδειξε και πάλι πως είναι για τα δύσκολα – Δείτε τις εικόνες

Η Νάξος στο επίκεντρο με αφορμή τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του νησιού. Το πλοίο Blue Star Delos μπαίνει και προσπαθεί να δέσει με τους ανέμους στο σημείο να είναι θυελλώδεις…

Το πλοίο φτάνει στο λιμάνι και τα όσα ακολουθούν καταγράφονται από κινητά τηλέφωνα και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η Νάξος συζητάει από το πρωί την άψογη συνεργασία ανάμεσα στον καπετάνιο, το πλήρωμα του Blue Star Delos και τους καβοδέτες που για ακόμα μια φορά έκαναν τα πάντα, ώστε το πλοίο να δέσει με ασφάλεια, κάτω από τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Μάχη έδωσε για να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι της Νάξου την Κυριακή των Βαΐων το μεσημέρι, ο καπετάνιος του Blue Star Delos. Την ώρα που το έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων έκανε λόγο για νοτιοανατολικούς «κυκλωνικούς» ανέμους στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου, ο καπετάνιος του Blue Star Delos με επιδεξιότητα και μαεστρία κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» και με την πρώτη προσπάθεια να δέσει το πλοίο, το οποίο μάλιστα ήταν γεμάτο με ταξιδιώτες του Πάσχα.

Δύσκολα μπορούσε κανείς να σταθεί στο λιμάνι λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που δυσκόλεψαν όλους όσοι βρίσκονταν εκεί, αλλά και τους ταξιδιώτες να αποβιβαστούν και να επιβιβαστούν. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε να δέσει με τη μία το πλοίο και όλοι ήταν προετοιμασμένοι για μια δύσκολη προσέγγιση στο λιμάνι της Νάξου το οποίο δεν έχει καμία απολύτως προστασία για τον συγκεκριμένο καιρό και δεν διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές.

Πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη είχε ο Ναξιώτης Πλοίαρχος του Blue Star Delos τόσο από το προσωπικό του πλοίου που ήταν σύσσωμο στις επάλξεις, όσο και από τους καβοδέτες που για ακόμα μία φορά έκαναν υπερπροσπάθεια για να βοηθήσουν στο δέσιμο του πλοίου. Τέλος καλό όλα καλά όμως και το πλοίο αναχώρησε χωρίς άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις από το νησί για Ίο-Σαντορίνη. Δείτε το βίντεο του naxostimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις