Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Νάξος: Σύλληψη Πακιστανού που παρενόχλησε ανήλικη μπροστά στη μητέρα της

Νάξος: Σύλληψη Πακιστανού που παρενόχλησε ανήλικη μπροστά στη μητέρα της

Χειροπέδες σε νεαρό Πακιστανό πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης (13.02.2024), οι άνδρες του τμήματος ασφάλειας, του ΑΤ Νάξου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο νεαρός Πακιστανός, πριν από λίγα 24ωρα, παρενόχλησε ανήλικη κάνοντας της άσεμνη χειρονομία, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του, η οποία λίγη ώρα μετά το περιστατικό, είχε δημοσιεύσει τα εξής:

Η μητέρα της ανήλικης, κατέθεσε στο ΑΤ Νάξου, όσα συνέβησαν, με τους άνδρες της ασφάλειας, να ξεκινούν την αναζήτηση του νεαρού αλλοδαπού.

Στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, υπήρχαν κάμερες με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να συλληφθεί το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα παράπονα των κατοίκων της Νάξου, για τους πολυάριθμους αλλοδαπούς, οι οποίοι είναι άγνωστο το κατά πόσο, έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!! Σήμερα κατά τις 16:00 -16:15 μου έτυχε το εξής: Περνούσα έξω από το Σιροπιαστο με κατεύθυνση προς ACS μαζί με τη κόρη μου. Από δίπλα μας πέρασε δυποδο (πακιστανικής καταγωγής απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω) με κατεύθυνση προς ΑΒ το οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή. Δυστυχώς σαστισα και το μονό που του είπα ήταν τι κάνεις εκεί και τον έβρισα. Αυτός γέλασε ειρωνικά και έφυγε. Αν αυτό το “υποκείμενο” δεν δίστασε να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο παιδί μου, μέρα μεσημέρι, με εμένα μπροστά, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν βρει κάποιο κοριτσάκι μόνο του».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις