Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νάξος: «Βουλιάζει» το λιμάνι από κόσμο και αυτοκίνητα – Έφτασε η ώρα της μεγάλης επιστροφής

Νάξος: «Βουλιάζει» το λιμάνι από κόσμο και αυτοκίνητα – Έφτασε η ώρα της μεγάλης επιστροφής

Η Νάξος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το φετινό καλοκαίρι και χιλιάδες επισκέπτες βρίσκονται στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής…

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στο λιμάνι της Νάξου το Σάββατο (21-08-2021) σχεδόν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με χιλιάδες παραθεριστές να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής μετά τις διακοπές τους στο νησί.

Τα πλοία φεύγουν το ένα μετά το άλλο γεμάτα με κόσμο και οχήματα ενώ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες επισκέπτες μπήκαν και έκτακτα δρομολόγια. Τα πλοία όλων των εταιρειών που προσεγγίζουν την Παροναξία φεύγουν με 100% (επιτρεπόμενη λόγω covid) πληρότητα ενώ εισιτήριο προς Πειραιά ή Ραφήνα, για το Σαββατοκύριακο, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.

Στην πλειοψηφία τους οι ταξιδιώτες είναι Έλληνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων επισκέφτηκαν το νησί για τις διακοπές τους ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου. Ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Χώρας που οδηγούν προς το λιμάνι Νάξου αν και η κυκλοφορία οχημάτων σε όσους δεν ταξιδεύουν έχει απαγορευτεί με απόφαση του Λιμεναρχείου.

Το απόγευμα του Σαββάτου κατά την ώρα της αναχώρησης των «γιγάντων» της Blue Star «ΑΡΙΑΔΝΗ» και «Delos», η κεντρική παραλιακή οδός της Χώρας κατακλύστηκε από οχήματα ταξιδιωτών σε δυο λωρίδες ενώ η «ουρά» συνεχίζονταν στην Παπαβασιλείου και έφτανε μέχρι το νοσοκομείο του νησιού. Δείτε τις εικόνες του naxostimes.gr…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις