Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νάουσα – Κορονοϊός: Νέα στοιχεία για τον θάνατο 37χρονης νοσηλεύτριας! Ραγίζουν καρδιές η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της (Βίντεο)

Νάουσα – Κορονοϊός: Νέα στοιχεία για τον θάνατο 37χρονης νοσηλεύτριας! Ραγίζουν καρδιές η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της (Βίντεο)

Η άτυχη νοσοκόμα έφυγε από τη ζωή στα 37 της χρόνια. Ο κορονοϊός αποδείχθηκε ένας αντίπαλος ανίκητος. Οι τελευταίες δραματικές μέρες της ζωής της και οι μαρτυρίες συγγενών της, στη νέα εκπομπή του Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου…

Η 37χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Νάουσας η οποία νόσησε από κορονοϊό, έχασε τη μεγάλη μάχη την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, η 37χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, την οποία το νοσοκομείο δεν είχε και κατέληξε πριν προλάβει να μεταφερθεί σε άλλο.

Η μητέρα της που μίλησε στην εκπομπή T-Live εμφανίστηκε συντετριμμένη. “Ήταν η ψυχή και η χαρά όλων. Μια ψυχούλα που ήθελε να βοηθάει” τονίζει. Τη συγκίνησή του, δεν μπορούσε να κρύψει και ο θείος της. “Είμαι χάλια, σε κατάσταση σοκ. Δηλαδή στεναχωριέμαι πάρα πολύ” αρκέστηκε να πει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η αδικοχαμένη νοσηλεύτρια είχε προσληφθεί τον περασμένο Μάρτιο για να βοηθήσει στη μάχη της πανδημίας, που έμελλε να της στοιχίσει τη ζωή. “Όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Η ίδια ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο και αυτό ήταν κάτι που της στοίχισε, γιατί αν έμενε εκεί υπήρχε εντατική” είπε ο κύριος Γιαννακός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Με δάκρυα, συναισθηματικά φορτισμένος και ο αρραβωνιαστικός της άτυχης νοσηλεύτριας. “Έδωσε τα πάντα για να ζήσει αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε” λέει μεταξύ άλλων…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις