Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ναύπακτος: Ο κολυμβητής ήταν… offside – Έκανε ζαβολιά για να πιάσει τον Σταυρό! [vid]

Ναύπακτος

Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο. Ο νεαρός κολυμβητής είχε λάβει θέση σε διαφορετική εξέδρα του λιμανιού από τους υπόλοιπους κολυμβητές για να είναι πιο κοντά στο σημείο ρίψης του Σταυρού…

Με λαμπρότητα και απρόοπτο τα Θεοφάνεια στη Ναύπακτο!

Κλήρος και λαός συγκεντρώθηκαν στο γραφικό λιμάνι της πόλης για τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού και τον καθαγιασμό των υδάτων.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές μεσούσης του χειμωνα, ενώ αρκετοί ήταν οι εθελοντές κολυμβητές που έπεσαν στη θάλασσα προκειμένου να πιάσουν τον Σταυρό προς ευλογία.

Τον έπιασε με… ζαβολιά!

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε ένας μοναχικός κολυμβητής που είχε λάβει θέση σε εξέδρα του λιμανιού που ήταν πολύ πιο κοντά στο σημείο ρίψης του Σταυρού, από την εξέδρα που είχε λάβει θέση το σύνολο των υπολοίπων κολυμβητών που θα έπεφταν στη θάλασσα.

Ο Μητροπολίτης τον προέτρεψε να κατευθυνθεί  προς τους υπόλοιπους κάτι που ο νεαρός δεν έπραξε με αποτέλεσμα να κολυμπήσει πρώτος στον Σταύρο.

Όπως ήταν φυσικό,η προσπάθειά του κρίθηκε άκυρη, με τον Σεβασμιωτατο να επιχειρεί να αποκαταστήσει την τάξη την οποία θα έπρεπε να είχαν επιβάλλει νωρίτερα οι αρχές. Ωστόσο,στο τέλος την πατρική του ευχή και τις ευλογίες του,έλαβαν όλοι ανεξαιρέτως οι κολυμβητές….

πηγή: nafpaktianews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις