Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ναύπλιο: Συγκίνηση στο μνημόσυνο του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά – Αναβίωσε η τραγωδία της πτώσης του ελικοπτέρου (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Υποπλοιάρχου Μαριάννα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα του ήρωα μπαμπά του…

Μνημόσυνο στη μνήμη του ήρωα υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμένου πραγματοποιήθηκε το πρωί, μια εβδομάδα νωρίτερα από την Κυριακή τις Ορθοδοξίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναύπλιου. Παρόντες στο Μνημόσυνο, ήταν η σύζυγος του πιλότου του ελικοπτέρου, Μαριάννα Ζαφείρη ,οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι του. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκπροσώπησε ο Πάνος Καμμένος, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός και Ιωάννης Μανιάτης ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Βασίλης Σιδέρης.

Το πολεμικό Ναυτικό εκπροσώπησε ο Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Καραγεώργης. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος. Ο Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς ως συγκυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου «ΑΒ-212» στο οποίο επέβαινε με κυβερνήτη τον Υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση και τον Ανθυπασπιστή Ελευθέριο Ευαγγέλου έπεσαν σε ώρα καθήκοντος τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου στη νήσο Κίναρο.

Πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Υποπλοιάρχου Μαριάννα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα του ήρωα μπαμπά του. Στο τέλος του μνημοσύνου ο Υπουργός κ. Καμένος δήλωσε πως η πολίτικη και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου παρευρέθηκε αποδίδοντας τιμές στον πεσόντα εν ώρα καθήκοντος Κωνσταντίνο Πανανά…

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε