Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέα “οδύσσεια”! Ξεκίνησαν με αεροπλάνο από τα Χανιά, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με… λεωφορείο!

Νέα “οδύσσεια”! Ξεκίνησαν με αεροπλάνο από τα Χανιά, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με… λεωφορείο!

Ο κακός μας ο καιρός! Μετά την “οδύσσεια” που έζησαν οι επιβάτες τεσσάρων τρένων που… “κόλλησαν” στα χιόνια, έρχεται και η απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν επιβάτες πτήσης της εταιρίας Ryanair που έκαναν το ταξίδι Χανιά – Θεσσαλονίκη σε… 13 ώρες! Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά…

Την απίστευτη ταλαιπωρία που έζησε ο ίδιος και άλλοι επιβάτες της πτήσης περιέγραψε ένας από τους ταξιδιώτες στο flashnews.gr. Η “οδύσσειά” τους ξεκίνησε από τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε τα… μεσάνυχτα, όταν μετά κόπων και βασάνων κατάφεραν να φτάσουν τελικά στον προορισμό τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιβάτη, από τα πυρά του οποίου δεν γλιτώνει ούτε η εταιρία την οποία κατηγορεί για ανοργανωσιά, η πτήση της Ryanair ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο των Χανίων στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης. Αφού η απογείωση καθυστέρησε μια ώρα, τελικά ξεκίνησαν το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη όμως «μόλις φτάσαμε εκεί μας ενημέρωσαν ότι δεν είχαν ορατότητα. Στις 13.45 δηλαδή 1,5 ώρα μετά ενημέρωσαν ότι θα πάμε τελικά Αθήνα όπου φτάσαμε στις 14.10!» έγραψε ο επιβάτης.

Αλλά η ταλαιπωρία του ίδιου και των συνεπιβατών του δεν είχε τέλος. Στο Ελευθέριος Βενιζέλος, γράφει, οι επιβάτες ενημερώθηκαν πως θα μπορούσαν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία. Και όποιος δεν ήθελε να πάει οδικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, θα έπρεπε, μόνος του (!) να βρεί άλλο τρόπο να ταξιδέψει. Και με δικά του έξοδα!

Τελικά, η αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας έγινε στις 15:50 το μεσημέρι της Τετάρτης αλλά έως τις 22:55 που ο επιβάτης έστειλε την καταγγελία του στο flashnews.gr, δεν είχαν φτάσει στον προορισμό τους! Σύμφωνα με τον ίδιο, όλη η διαδρομή γινόταν με ένα εκχιονιστικό να κινείται μπροστά από το λεωφορείο και μόνο μετά τα Τέμπη βελτιώθηκε η κατάσταση!

«Απαράδεκτα πράγματα και απαράδεκτη η εταιρεία της Ryanair που ούτε 5 ευρώ δεν έδωσε στο ταξίδι για ένα νερό και ένα σνακ. Το ζήτημα είναι ότι μας έβαλαν μέσα στην κακοκαιρία να διασχίσουμε την χώρα ενώ το αεροδρόμιο Μακεδονία άρχισε μετά από 2 ώρες να δέχεται κανονικά πτήσεις. Οπότε τα ερωτήματα είναι δυο: Γιατί απογειωθήκαμε αφού δεν ήταν σίγουρο ότι θα προσγειωθούμε στον προορισμό μας; Και γιατί δεν φύγαμε και πάλι με το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη αφού δεχόταν κανονικά πτήσεις;», έγραψε ο ταλαίπωρος επιβάτης.

Τελικά, οι ταξιδιώτες από τα Χανιά κατάφεραν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε