Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα τραγωδία σε πίστα του σκι – Νεκρός 20χρονος παίκτης του χάντμπολ στα 3 – 5 πηγάδια!

Νέα τραγωδία σε πίστα του σκι – Νεκρός 20χρονος παίκτης του χάντμπολ στα 3 – 5 πηγάδια!

– Δεύτερη τραγωδία σε πίστα χιονοδρομικού κέντρου
– Ο νεαρός αθλητής του χάντμπολ του Φιλιππου Βέροιας για άγνωστο λόγο έπεσε στα βράχια
– Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν μοιραίο για τον μόλις 20 ετών νεαρό αθλητή

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στο χιόνι με ένα νεαρό αθλητή να χάνει την ζωή του κάνοντας σκι. Ο Άκης Ψωμιάδης μόλις 20 ετών, έχασε την ζωή του στο χιονοδρομικό κέντρο 3 – 5 Πηγάδια στη Νάουσα, όταν από άγνωστη αιτία έπεσε σε βράχια.

Η τοπική κοινωνία της Βέροιας έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο αθλητής του τμήματος Χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας Άκης Ψωμιάδης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  είχε πάει για νυχτερινό ορειβατικό σκι στα 3-5 πηγάδια. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πως έγινε το δυστύχημα αλλά η πρόσκρουση ήταν μοιραία για τον μόλις 20 ετών νεαρό αθλητή. Σημειώνεται ότι το χιονοδρομικό κέντρο είχε κλείσει από τις 4 το απόγευμα.

Ο Φίλιππος Βέροιας με ανάρτησή του στο facebook αποχαιρετά τον αθλητή του. «Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιού του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακα μας Κώστα Ψωμιάδη».

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Φίλιππου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή ‘Ακη Ψωμιάδη. Ο ‘Ακης Ψωμιάδης “παιδί” του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής.

Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου ‘Ακη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».

πηγη: veriotis.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις