Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέες ταυτότητες: Λιποθύμησε γυναίκα στο Ηράκλειο που περίμενε από τα ξημερώματα για ταυτότητα

Νέες ταυτότητες: Λιποθύμησε γυναίκα στο Ηράκλειο που περίμενε από τα ξημερώματα για ταυτότητα

Απίθανες καταστάσεις στο Ηράκλειο μετά τη λιποθυμία γυναίκας που περίμενε στην ουρά για να βγάλει ταυτότητα. Οι νέες ταυτότητες βρίσκονται προ των πυλών και τα παρατράγουδα συνεχίζονται…

Οι νέες ταυτότητες έρχονται και πολλοί, χιλιάδες όπως φαίνεται, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τις αποφύγουν. Είναι τόσο αποφασισμένοι που περιμένουν έξω από αστυνομικά τμήματα από τα ξημερώματα. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο, με μια γυναίκα να χάνει τις αισθήσεις της. Όταν μάλιστα συνήλθε αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο για να μην χάσει τη θέση της.

Το αδιαχώρητο καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα και στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου καθώς δεκάδες πολίτες πηγαίνουν καθημερινά για να προλάβουν να βγάλουν ταυτότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το πρωί μία γυναίκα την ώρα που περίμενε στην ουρά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων.

Οι αστυνομικοί την έβαλαν σε ένα σκιερό μέρος και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες αφού πήγαν στο σημείο την έβαλαν μέσα στο ασθενοφόρο και της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα αφού συνήλθε πλήρως αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να ξαναπιάσει θέση στην ουρά για να βγάλει την ταυτότητά της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, καθημερινά μπορούν να εξυπηρετηθούν 50 περίπου πολίτες με αποτέλεσμα αρκετοί να πηγαίνουν από το βράδυ στο Μέγαρο και να κοιμούνται στο αμάξι για να ξυπνήσουν πρωί – πρωί και να πάρουν θέση ώστε να προλάβουν να βγάλουν την ταυτότητα.

Δύο συλλαλητήρια έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην Κρήτη από ομάδες ανθρώπων που αντιδρούν έντονα στις νέες ταυτότητες. Η αρχή έγινε από το Ρέθυμνο ενώ στη συνέχεια οργανώθηκε και μία στο Ηράκλειο.

Οι πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά των νέων ταυτοτήτων καθώς – όπως υποστηρίζουν – θα περιέχουν τσιπάκια ενώ δίνουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν για να βγάλουν τώρα ταυτότητα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις