Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το άγριο επεισόδιο στη μέση του δρόμου και η ανάρτηση με κατάρες για τον πατέρα

βρέφος

Την ώρα που η καυτή υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μια ανάρτηση δίνει τροφή για νέα σχόλια και συζητήσεις στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο…

Συντάκτης του tweet ο αδερφός μιας κοπέλας, που όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η αδερφή του διατηρούσε παλιότερα σχέση με τον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα. Υποστηρίζει πως η αδερφή του αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση και πως η συμπεριφορά που έζησε τα επόμενα χρόνια ήταν προκλητική και κατά διαστήματα χυδαία. Εύχεται η αλήθεια να λάμψει και με αφορμή τους θανάτους των τριών κοριτσιών, να βρει δικαίωση και η αδερφή του.

«Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, σου εύχομαι τα χειρότερα» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του. Η εφημερίδα «Πελοπόννησος της Δευτέρας» μίλησε και με τη μητέρα της 30χρονης σήμερα, που τότε, στην τρυφερή ηλικία των 20 ετών είχε μείνει έγκυος.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια της άλλης πλευράς, δήλωσε τότε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι «προσέφεραν» και 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Εγινε ωστόσο επέμβαση αφού το ζευγάρι ούτως ή άλλως χώριζε και μάλιστα στον 3ο μήνα της κύησης.

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό καθώς είναι κάτι το οποίο πολλές φορές συμβαίνει σε ζευγάρια. Η μητέρα δεν επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη ιστορία του παρελθόντος, αλλά στα όσα συνέβησαν αργότερα με πρωταγωνίστρια τη μετέπειτα σύζυγό του, η οποία «δεν χώνευε» την «πρώην» του άντρα της.

Όπως αναφέρει στο pelop.gr: «Ημουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην «γαμπρό» μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και τον πλησιάζω. Τον ρωτάω «γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η γυναίκα του, από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ.

Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. «Δεν θυμάμαι, νομίζω ότι είχε φθάσει και Αστυνομία» δηλώνει η μητέρα της κοπέλας. Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο είχε συμβεί στον δρόμο, όταν το ζευγάρι και το παιδί που είχαν αποκτήσει βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαινε η κόρη μου και ο τότε σύντροφός της.»

Σύμφωνα με τη μητέρα, η σύζυγος κοίταξε την κόρη της, την έβρισε και της είπε: «Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει»! Η κοπελιά έβαλε τα κλάματα ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο.» Το tweet του αδελφού της 30χρονης, σε αυτό το επεισόδιο αναφέρεται.

Η μητέρα δηλώνει πως αν χρειαστεί θα καταθέσουν στην Αστυνομία όσα έχουν συμβεί. Σίγουρα αυτά δεν έχουν σχέση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, όμως κατ’ εκείνη, αποδεικνύουν συμπεριφορές. Ετοιμος να καταθέσει στην ΕΛΑΣ. δηλώνει και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός της 30χρονης (σήμερα – τότε 20 ετών) ο οποίος έκανε και τη συγκεκριμένη ανάρτηση στη γνωστή πλατφόρμα των social media.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις