Τοπικά Νέα

Νεκρή βρέθηκε τουρίστρια σε παραλία της Κρήτης

Άλλος ένας θάνατος τουρίστριας, που ενώ είχαν πάει για διακοπές στην Κρήτη το φετινό καλοκαίρι, άφησε την τελευταία  πνοή της στα θάλασσα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για μια 80χρονη γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, σε παραλία στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου, στη Σητεία.

Λουόμενοι, που βρίσκονταν στην ίδια παραλία, έτρεξαν να βοηθήσουν την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία όμως δυστυχώς έκανε τις τελευταίες της διακοπές στο νησί . Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τη σορό της στο νοσοκομείο Σητείας, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Πηγή: CretaPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα