Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Νεκρό χάσκι στην Αράχωβα: Σενάρια μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου προσώπου

Νεκρό χάσκι στην Αράχωβα: Σενάρια μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά συγκεκριμένου προσώπου

Η υπόθεση με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα επανέρχεται στο προσκήνιο και μέσα στην εβδομάδα που έχει ξεκινήσει αναμένονται εξελίξεις…

Οι μέρες περνούν και το θέμα με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα, συνεχίζει να πυροδοτεί αντιδράσεις, συζητήσεις αλλά και σενάρια. Όσοι μιλούν για κακοποίηση του Όλιβερ από άνθρωπο, εμφανίζονται οργισμένοι. Υποστηρίζουν ότι κάποιοι θέλουν να κλείσει το θέμα, χωρίς οι δράστες της κτηνωδίας να έρθουν αντιμέτωποι με τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Οι αστυνομικοί που πήραν μέρος στην έρευνα, τονίζουν πως η υπόθεση έχει κλείσει και πως δεν έχει διαπιστωθεί κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο.

Η εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, τα βλέμματα στρέφονται σε ένα άτομο το οποίο είχε ακουστεί το όνομά του, στην εν λόγω υπόθεση, είχε διερευνηθεί το μέρος το οποίο κινείται και είναι και μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Αράχωβας.

Σε κάθε περίπτωση οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας, όπου θα κληθεί σε απολογία το συγκεκριμένο άτομο.

Σημειώνεται ότι τον Ιανουάριο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, ζήτησε με κατεπείγουσα παραγγελία τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του Όλιβερ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μασούρα ζήτησε από την εισαγγελία Λιβαδειάς – με κοινοποίηση στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας – τη διενέργεια έρευνας τόσο για την τυχόν ύπαρξη αγέλης άγριων σκύλων στην περιοχή, όσο και για τη διαρροή στοιχείων της δικογραφίας στα μέσα ενημέρωσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις