Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη – Νεκρός ένας 35χρονος

Νέο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη – Νεκρός ένας 35χρονος

Ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο της Κρήτης με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται δραματικά. Η νέα εβδομάδα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά καθώς νωρίς το μεσημέρι ένας άνθρωπος περίπου 35 ετών τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια ενός τροχαίου και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το νέο τραγικό περιστατικό έγινε στο κέντρο των Χανίων και συγκεκριμένα στην Οδό Γιαμπουδάκη και Κνωσσού όταν κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 35χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες

Το σημερινό τροχαίο ανεβάζει στους 60 τον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο της Κρήτης από την αρχή του έτους και ήρθε ενώ καλά καλά δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τη χθεσινή τραγωδία στις Βούτες όπου ένας 52χρονος πατέρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με ένα άλλο.

Η σύζυγός και η κόρη του άτυχου λογιστή, εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους και χρειάσθηκε η συνδρομή της Πυρπσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Η σύζυγός του 52χρονου χαρακτηρίζεται πολυτραυματίας και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της είναι ελεγχόμενη ενώ η 14χρονη κόρη του δεν αποκλείεται από το Βενιζέλειο όπου νοσηλεύεται να μεταφερθεί στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Τέλος, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος νοσηλεύεται στην ΜΕθ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. 

Πηγή: ekriti

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε