Κυριακή, 14 Απρ.
22oC Αθήνα

Νίκος Κουρκούλης: Ξύλο σε συναυλία στην Καβάλα – Ο «μάγκας» έπεσε πάνω σε γνώστη πολεμικών τεχνών

Νίκος Κουρκούλης: Ξύλο σε συναυλία στην Καβάλα – Ο «μάγκας» έπεσε πάνω σε γνώστη πολεμικών τεχνών

Ο Νίκος Κουρκούλης αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τη συναυλία του, στην Καβάλα. Το επεισόδιο έγινε αντιληπτό από τον τραγουδιστή που ρωτούσε για την αιτία του…

Ο Νίκος Κουρκούλης ανέβηκε στη σκηνή και η συναυλία στην Καβάλα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Κάποια στιγμή όμως οι φωνές και η αναστάτωση στην εξέδρα τον έκαναν να διακόψει. Αιτία το επεισόδιο ανάμεσα σε έναν Βούλγαρο θεατή που άρχισε να σπρώχνει τα τραπέζια και τις καρέκλες για να ανέβει στην πίστα και σε έναν άντρα που αποδείχθηκε γνώστης πολεμικών τεχνών. Ο τελευταίος τον γρονθοκόπησε και προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη, καθώς στο επεισόδιο πήγαν να εμπλακούν και μέλη από τις δύο παρέες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στη συναυλία που έδωσε ο Νίκος Κουρκούλης στην Καβάλα για τον χορό της ομάδας Κεραυνού Ελευθερών στην οποία έδωσαν το «παρών» περίπου 1.500 θεατές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα αφορμή για τον καβγά αποτέλεσε η απόφαση ενός Βούλγαρου, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει. Τα τραπέζια και οι καρέκλες, όμως, που βρίσκονταν μπροστά του φαίνεται ότι εμπόδιζαν την πρόσβασή του στην πίστα με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να χτυπάει έναν άλλο θαμώνα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Βούλγαρος ήταν ότι ο νεαρός τον οποίο φέρεται να χτύπησε ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός γρονθοκόπησε τον Βούλγαρο με αποτέλεσμα η παρέα του να αντιδράσει και ο καβγάς να γενικευτεί.

Όταν ο Νίκος Κουρκούλης είδε τι συνέβαινε διέκοψε τη συναυλία με υπαλλήλους του δήμου Παγγαίου να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όπως και τελικά συνέβη λίγη ώρα αργότερα. Η συναυλία συνεχίστηκε και τα όσα έγιναν προκάλεσαν συζητήσεις στην Καβάλα και όχι μόνο. Δείτε βίντεο από τη συναυλία που ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις