Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νίκος Μηλιώτης: Σπαρακτικά δάκρυα στην κηδεία του αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Νίκος Μηλιώτης: Σπαρακτικά δάκρυα στην κηδεία του αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων
ΦΩΤΟ από corfutvnews.gr

Ο Νίκος Μηλιώτης έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια. Η κηδεία του έγινε στον τόπο που συνέδεσε το όνομά του, στην Κέρκυρα

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Μηλιώτη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή. Το Α΄ νεκροταφείο στην Γαρίτσα στην Κέρκυρα πλημμύρισε από κόσμο που θέλησε να πει αντίο σε έναν άνθρωπο που είχε πάντα το χαμόγελο για όλους. Με την προσφορά και την ευπρέπεια που τον χαρακτήριζε είχε καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαρτίου του 2023, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Έσπευσε γείτονας γιατρός να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και σε ελάχιστο χρόνο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Νίκος Μηλιώτης ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, είχε διατελέσει πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Κέρκυρα, πρόεδρος της Κοινότητας Άφρας αλλά και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επί θητείας του περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.

Ο Νίκος Μηλιώτης είχε διατελέσει πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων επί θητείας του τότε περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου, ενώ στη συνέχεια συνεργαζόμενος με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου υπηρέτησε από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας.

Τελευταία φορά που προέβη σε δηλώσεις ήταν την Τετάρτη στο πλαίσιο της σύμβασης απομάκρυνσης των δεμάτων από τον ΧΥΤΥ Λευκίμμης και μάλιστα ήταν αυτός που πάλεψε για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις