Site icon NewsIT
20:15 Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Νοσοκομείο Λαμίας: Γιατροί θα ψάξουν το δίκιο τους στα δικαστήρια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο λόγος για τους γιατρούς της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου που ετοιμάζονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, λόγω των εξαντλητικών -όπως λένε - ωραρίων που δουλεύουν, από την έλλειψη γιατρών.

Νοσοκομείο Λαμίας: Γιατροί θα ψάξουν το δίκιο τους στα δικαστήρια – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως διαβάζουμε στο lamiastar.gr οι γιατροί καταγγέλλουν πως εργάζονται οριακά και με κίνδυνο τόσο της δικής τους υγείας όσο και των ασθενών.
Ατυχή χαρακτηρίζει την δήλωση του Δ/ντή της πνευμονολογικής κλινικής Κώστα Καρκάνη, ο διοικητής Βασίλης Αγγουράς ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη για την καθυστέρηση των προσλήψεων.

Ο κύριος Αγγουράς διαψεύδει τα όσα ακούγονται και γράφονται κατά καιρούς περί κατάρρευσης των κλινικών του νοσοκομείου.

Από χθες μάλιστα η παιδιατρική κλινική έχει διευθυντή ενώ και στον αξονικό τομογράφο η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί μετά την ταυτόχρονη ασθένεια και των τριών γιατρών.

Δείτε βίντεο:

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version