Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Φοβάται για τη ζωή της η 19χρονη με αναπηρία που κατήγγειλε βιασμό

Δολοφονία Τοπαλούδη: Φοβάται για τη ζωή της η 19χρονη με αναπηρία που κατήγγειλε βιασμό

Το κορίτσι βιάστηκε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Ο ένας κατηγορούμενος είναι ο 19χρονος Αλβανός από την υπόθεση Τοπαλούδη.
Σύμφωνα με τον πατέρα της κοπέλας το κορίτσι είναι σοκαρισμένο και φοβισμένο.
Είπε ότι οι δράστες την απείλησαν ότι αν μιλήσει θα περάσει πάλι τα ίδια!

Η 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας 67% κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον 19χρονο Αλβανό -που κατηγορείται και στην υπόθεση Τοπαλούδη – και από έναν 23χρονο τσιγγάνο. Ο βιασμός της μάλιστα, φέρεται να έγινε μόλις τρεις ημέρες από τη δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Μιλώντας στην εφημερίδα RealNews, ο πατέρας της 19χρονης, αποκαλύπτει σήμερα ότι η κόρη του φοβάται για τη ζωή της!

Σύμφωνα με την οικογένεια, το κορίτσι δεν κυκλοφορεί πλέον ποτέ στο δρόμο μόνο του, παρά μόνο με τον θείο, την αδερφή ή την μητέρα του.

“Πώς μπορεί να σκέφτεται ένα παιδί με τόσα προβλήματα, όταν ευθέως την απείλησαν τότε ότι αν μιλήσει θα ξαναπάθει τα ίδια”;

“Αυτό που θέλω είναι την απόλυτη τιμωρία τους. Ζητώ τη μέγιστη ποινή που μπορεί να τους αποδοθεί. Μόνο τότε θα είμαι ικανοποιημένος.

Γιατί η κατάσταση του παιδιού μου ήταν ήδη επιβαρυμένη και εκείνη κατάφεραν να την επιδεινώσουν όσο δεν πάει. Κανένας γονιός να μη νιώσει αυτά που νιώθω εγώ για αυτά που πέρασε το παιδί μου. Ζητώ από όλους εκείνους οι οποίοι αποφάσισαν να μειώσουν την ποινή στους βιαστές με το νέο ποινικό κώδικα , να το πάρουν πίσω. Είμαι σίγουρος ότι δε θα το σκέφτονταν καν αν επρόκειτο για το δικό τους παιδί”.

Το χρονικό της εξοργιστικής υπόθεσης

Τον περασμένο Ιανουάριο, συνελήφθη ο 23χρονος τσιγγάνος μετά την καταγγελία της 19χρονης με αναπηρία, ότι την βίασε μαζί με τον 19χρονο Αλβανό. Τον άνθρωπο που εμπλέκεται και στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη…

Ο τσιγγάνος, ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 20χρονο Αλβανό- για την δολοφονία της Τοπαλούδη-  βίασαν από κοινού 19χρονη, τρεις μέρες μετά την δολοφονία της Ελένης.

Οι δυο νεαροί κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη την 1η Δεκεμβρίου σε παραλιακή περιοχή της πόλης της Ρόδου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μέχρι να συλληφθεί δηλαδή ο Αλβανός κατηγορούμενος, για την υπόθεση Τοπαλούδη, φέρεται να βίασε ακόμα μία νεαρή στη Ρόδο. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες οδήγησαν το θύμα τους σε ερημική παραλία. Εκεί φέρονται να τη βίασαν και να την παράτησαν αβοήθητη.

Πέρασαν 45 ημέρες, μέχρι το άτυχο κορίτσι, να βρει το κουράγιο να παραβλέψει τις απειλές και να μιλήσει στους αστυνομικούς…

Πηγή: RealNews

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις