Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Τοπαλούδη: Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί – Οργή στη Ρόδο

Ελένη Τοπαλούδη: Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί – Οργή στη Ρόδο
ΦΩΤΟ newsIT.gr

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες εξετάστηκαν πρόσωπο με πρόσωπο.
Από την πρώτη στιγμή έπεφταν σε αντιφάσεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Έξω από τα δικαστήρια ήταν από νωρίς συγκεντρωμένος κόσμος.
ΒΙΝΤΕΟ το εξαγριωμένο πλήθος φώναζε συνθήματα κατά των δύο νεαρών.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν πριν από λίγα λεπτά, μετά την απολογία τους και την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης τους, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι δύο νεαροί. Οι αστυνομικοί μάλιστα, χρειάστηκε να τους φυγαδεύσουν, για να γλιτώσουν από το εξαγριωμένο πλήθος.

Όταν το πλήθος κατάλαβε ότι φυγαδεύτηκαν οι νεαροί, ξέσπασε με ύβρις και συνθήματα και κατευθύνθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του κατά των νεαρών.

Εξετάστηκαν πρόσωπο με πρόσωπο

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού και συγκεκριμένα ο 19χρονος Αλβανός και ο 21 ετών Έλληνας, που φέρονται να δολοφόνησαν την 21 ετών φοιτήτρια του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ελένη Τοπαλούδη.

Στη μία το μεσημέρι είχαν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των νεαρών στην ανακρίτρια Ρόδου και αμέσως μετά, άρχισε η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορούμενων, κάτι που έχει ζητήσει ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Αλέξης Κούγιας.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του 19χρονου αλλοδαπού είχε ομολογήσει τις πράξεις και την εμπλοκή στην υπόθεση, όμως δια του συνηγόρου του έχει κατατεθεί αίτημα ακύρωσης της, ενώ ο 21χρονος από την Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Λαοθάλασσα έξω από τα δικαστήρια

Από τις 10.00 το πρωί, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από τα δικαστήρια, περιμένοντας τη στιγμή που θα περάσουν την πόρτα οι δύο φερόμενοι ως δράστες του φονικού.

Δείτε τις εικόνες:

 

 

 

Όταν κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα, στις 16:30 το απόγευμα, χωρίς καν να βγουν οι κατηγορούμενοι, το εξαγριωμένο πλήθος άρχισε να φωνάζει.

«Την είχαν βιάσει και βιντεοσκοπήσει»

Την πληροφορία ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο, μετέδωσε η εκπομπή Μαζί σου, στον ΣΚΑΙ, με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με την εκπομπή που επικαλείται μαρτυρίες φίλων της 21χρονης φοιτήτριας, η κοπέλα μια εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε απευθυνθεί στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρονται να την απέτρεψαν! Όπως ανέφερε μια από της φίλες της κοπέλας η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε πέρυσι θύμα βιασμού ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε. Έκτοτε η κοπέλα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ είχε ζητήσει ψυχολογική στήριξη.

Πηγή: newsIT.gr, dimokratiki, rodiaki

 

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις