Πέμπτη, 9 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κάλυμνος: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του φοιτητή!

Κάλυμνος: Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του φοιτητή!

Δεν έχει τέλος η αγωνία για την οικογένεια του 21 ετών φοιτητή, ακόμη και τώρα, που βρέθηκε νεκρός. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για δολοφονία ή ακόμα και για δυστύχημα!

Οι δικοί του άνθρωποι, εκτός από τη φρίκη του θανάτου του, έχουν να διαχειριστούν αυτές τις δύσκολες ώρες και δεκάδες ερωτήματα για το πώς έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Χατζηπαύλου.

Η αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες, περιμένει εντός της ημέρας δύο στοιχεία κλειδιά. Αυτά θα οδηγήσουν τις επόμενες κινήσεις, σε ένα θρίλερ που συγκλονίζει την Κάλυμνο… Ο Νίκος Χατζηπαύλου βρέθηκε νεκρός και ο θάνατος του φοιτητή στην Κάλυμνο συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και προκαλεί συζητήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια στο πάζλ της εξαιρετικά μυστηριώδους υπόθεσης για να εντοπίσει τους δράστες.

Εντός της ημέρας αναμένεται να έχει στα χέρια της δύο στοιχεία κλειδιά για την υπόθεση. Πότε ακριβώς έφυγε από τη ζωή ο φοιτητής και κυρίως το πώς. Αυτά θα προκύψουν από τη νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να γίνουν γνωστά ενός της ημέρας. Η σορός του φοιτητή μεταφέρεται από την Κάλυμνο στη Ρόδο για να γίνει η νεκροτομή. Την ίδια ώρα, η μητέρα του παρακολουθεί τις εξελίξεις συντετριμμένη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται και για δυστύχημα

Αν και τις πρώτες ώρες που βρέθηκε η σορός του φοιτητή, οι περισσότεροι μιλούσαν για δολοφονία, τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα. Ίσως δηλαδή, ο φοιτητής να χτύπησε και να άφησε την τελευταία πνοή του αβοήθητος.

Όσο για το στοιχεία της μετακίνησης της σορού του, η απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι τη σορό μετακίνησαν άγρια ζώα. Θυμίζουμε ότι ο φοιτητής είχε στο άψυχο σώμα του, σημάδια επίθεσης ζώων.

Έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών;

Αυτό είναι ένα άλλο ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αρχές. Να έχει δολοφονηθεί δηλαδή ο φοιτητής από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή της Καλύμνου η εγκληματικότητα καλπάζει.

Ωστόσο, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα δολοφονίας από άτομο που γνώριζε με προσωπικά κίνητρα.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ​προβληματίζει το γεγονός ότι  βρέθηκαν παπούτσια -ίδια με του φοιτητή- σε απόμακρη περιοχή του νησιού. Μήπως κάποιος προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές;

Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες αξιολογούνται και αναμένονται γρήγορα εξελίξεις.

Το νέο στοιχείο για τον φοιτητή

Ο 21 ετών νεαρός, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάλυμνο και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 φορούσε διαφορετικά ρούχα από αυτά που φορούσε τη μέρα που εξαφανίστηκε. Ο φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου αγνοείτο από την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, όταν βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο του αδελφού του. Ο νεαρός βρισκόταν για λίγες μέρες στο νησί, όπου διαμένει η οικογένειά του και θα έφευγε με το πλοίο των 19:00 για τον Πειραιά. «Θέλω να πάω μια βόλτα», ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του πριν φύγει.

Τρεις ώρες αφού έφυγε από το σπίτι δηλώθηκε η εξαφάνισή του και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τι «είδε» αρχικά ο ιατροδικαστής στην Κάλυμνο

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, που πραγματοποίησε την νεκροψία, ο αδικοχαμένος Νίκος έχει πολλά τραύματα. Ωστόσο, η νεκροτομή είναι αυτή που θα δείξει ποιο ήταν αυτό που του στοίχισε τη ζωή.

Ωστόσο, ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Έχασε τη ζωή του δηλαδή και στη συνέχεια “τραβήχτηκε” στο σημείο που βρέθηκε η σορός του..

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι το εύρημα του ιατροδικαστή ότι ο αδικοχαμένος Νίκος Χατζηπαύλου έχασε τη ζωή του μετά από την εξαφάνιση του. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι “έσβησε” τρεις με τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνιση του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής (19.11.2017). Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Η μητέρα του καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν. Φόραγε, λέει, το ένα παπούτσι, το ένα από τα δυο. Πως βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μία διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» αναφέρει.

Η φωτογραφία σοκ

Η εικόνα που φέρνει στο φως το bloko.gr από το σημείο των ερευνών, σοκάρει. Δείχνει τον άτυχο φοιτητή στο έδαφος, πεσμένο μπρούμυτα. Στην πλάτη του, υπάρχουν τραύματα. Ίσως από το σύρσιμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φοιτητής “τραβήχτηκε” για σχεδόν 50 με 60 μέτρα, μέχρι το σημείο που τον βρήκε ένα νεαρό αγόρι, το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου μάζευε ξόβεργες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις