Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρεσιτάλ “γαϊδουριάς” από οδηγούς σε Σύρο και Νάξο – Παρκάρουν όπου βρουν (φωτογραφίες)

Ρεσιτάλ “γαϊδουριάς” από οδηγούς σε Σύρο και Νάξο – Παρκάρουν όπου βρουν (φωτογραφίες)

Βουλιάζουν και φέτος τα ελληνικά νησιά από τουρίστες, και η οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα παραμένει… σταθερή.

Εικόνες χάους σε πολλά ελληνικά νησιά, καθώς οδηγοί παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, στην κυριολεξία, όπου βρουν! Κυκλοφοριακό κομφούζιο και παράνομα παρκαρίσματα έχουν την τιμητική τους σε Σύρο και Νάξο. Όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι οδηγοί αυτοκινήτων δεν μπαίνουν στον κόπο να ψάξουν για μία θέση και αφήνουν τα οχήματα στη μέση του πουθενά!

Τα αυτοκίνητα που πραγματικά έχουν κατακλύσει τη Νάξο παρκάρουν όπου βρουν. Πάνω σε ράμπες ΑμΕΑ, πάνω στα πεζοδρόμια, ακόμα και μέσα σε παιδικές χαρές ή χώρους άθλησης των παιδιών.

Όπως αναφέρει το naxostimes.gr τα πάρκινγκ που έχει μισθώσει ο δήμος δεν επαρκούν σε καμία περίπτωση, όπως δεν επαρκούσαν και το περσινό καλοκαίρι, θέμα που θα έπρεπε η δημοτική αρχή να έχει προνοήσει προκειμένου να μην παρατηρείται αυτή η κατάσταση…
«Σε λίγο θα παρκάρουν και μέσα στις αυλές των σπιτιών μας» σημειώνει αγανακτισμένος δημότης της Νάξου στο naxostimes. «Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην μπορούμε να βγούμε από την πόρτα του σπιτιού μας».

Παρόμοιες εικόνες και στη Σύρο, όπου οι παραθεριστές παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην κυριολεξία πάνω στις παραλίες. Όπως φαίνεται όμως και στην φωτογραφία που ακολουθεί από πάρκινγκ επιχείρησης, κάτοχος πολυτελούς αυτοκινήτου αδιαφόρησε πλήρως και πάρκαρε σε σημείο όπου έκλεισε μία θέση για ΑΜΕΑ και μία θέση για εγκύους, την ώρα μάλιστα που υπήρχαν αρκετές ελεύθερες θέσεις, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες…

Με πληροφορίες από το naxostimes.gr και το cyclades24.gr

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις