Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σύρος: Έτσι μίκρυναν οι τραπεζικές τους καταθέσεις – Η γυναίκα που έκρυβε την αλήθεια που έψαχναν!

Σύρος: Έτσι μίκρυναν οι τραπεζικές τους καταθέσεις – Η γυναίκα που έκρυβε την αλήθεια που έψαχναν!

Μία γυναίκα που αφαιρούσε προσωπικά αντικείμενα και τσάντες από πελάτες σε καταστήματα, τελικά τους άφηνε στον… άσο. Η αλήθεια που έψαχνχν κρυβόταν στη δράση της 35χρονης…

Στα χέρια της Αστυνομίας μία 35χρονη, που… αφαιρούσε με μαγικό τρόπο τσάντες, προσωπικά αντικείμενα και πορτοφόλια από πελάτες εμπορικών καταστημάτων, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για το ίδιο αδίκημα. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης,συνέλαβαν τελικά μία 35χρονη, κατηγορούμενη για διάπραξη κλοπών, καθώς όπως εξακριβώθηκε ότι η κατηγορούμενη το χρονικό διάστημα 5 έως 9 Μαρτίου 2019 διέπραξε τέσσερις κλοπές προσωπικών αντικειμένων και τσαντών από υπαλλήλους εμπορικών καταστημάτων στην Ερμούπολη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, και όπως τελικά αποδέιχθηκε, σε δυο περιπτώσεις χρησιμοποίησε κλεμμένες τραπεζικές – χρεωστικές κάρτες και προέβη σε οικονομικές συναλλαγές. Από τον έλεγχο που έγινε εκ των υστέρων, κατά την προσαγωγή της δράστιδας, προέκυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του cyclades24.gr στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκαν πολλά από τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις